×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Top 5: Tα καλύτερα σκεύη μαγειρικής για το 2021

nava

Λίγο πριν τελειώσει το 2021 αποφασίσαμε να κάνουμε μια συνοπτική αναφορά στα top σκεύη μαγειρικής, για καθημερινό μαγείρεμα. Ο τρόπος μαγειρέματος των τροφίμων είναι τόσο σημαντικός όσο και η ποιότητα των τροφίμων, ειδικά όταν είστε στη διαδικασία να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Μπορείτε δηλαδή, να ετοιμάσετε τις αγαπημένες σας συνταγές, χρησιμοποιώντας μεθόδους μαγειρέματος που χρησιμοποιούν λιγότερο λίπος ή χρησιμοποιώντας ένα σκεύος το οποίο δε χρειάζεται πολύ λιπαντική ουσία για να μαγειρέψει ομοιόμορφα και πεντανόστιμα το γεύμα σας! Ακόμη καλύτερα συνδυάστε το σωστό μαγείρεμα με τις σωστές πρώτες ύλες, για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ποια είναι τα σκεύη μαγειρική που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας; Ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι να φτάσουμε στο σκεύος μαγειρικής που πραγματικά πρέπει να έχετε στην κουζίνα σας!

Σκεύος μαγειρικής Νο 5: Γκριλιέρα - σχαροτήγανο "TAURUS" με αντικολλητική επίστρωση stone 28x28cm

H γκριλιέρα είναι ιδανική για γρήγορες συνταγές, ενώ προσδίδει μια ιδιαίτερη υφή στο φαγητό μας. Η γκριλιέρα 'σχαροτήγανο' στην ουσία είναι ένα είδος τηγανιού με ραβδώσεις. Η εσωτερική του επιφάνεια μοιάζει με σχάρα και χρησιμεύει τόσο σαν grill όσο και τηγάνι. Κατασκευασμένη από αλουμίνο, με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone. Η εξαιρετική και ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ το σκεύος παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. Αποκτήστε την εδώ.



Σκεύος μαγειρικής Νο 4: Tηγάνι "Nature" με αντικολλητική επίστρωση stone

Ένα τηγάνι, που θα το χρησιμοποιείτε παντού και πάντα, θα σας λύσει τα χέρια. Εξασφαλίζει ένα απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα, με τέλεια γεύση σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα και αντέχει τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας.  Η αντιολισθητική, εργονομική λαβή με όψη ξύλου, παραμένει κρύα ακόμη και μετά από ώρες μαγειρέματος και σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε με ευκολία το σκεύος! Μην το χάσετε… Αποκτήστε το εδώ.



Σκεύος μαγειρικής Νο 3: Χύτρα ταχύτητας "Acer" ανοξείδωτη 6

H χύτρα ταχύτητας είναι το μαγειρικό σκεύος που θα γίνει ο απαραίτητος σύμμαχός σας στο μαγείρεμα. Με μια χύτρα μειώνετε το χρόνο που περνάτε στην κουζίνα και την ενέργεια που ξοδεύετε χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα ή στη γεύση! Τι περιμένετε; Αποκτήστε την εδώ.



Σκεύος Μαγειρικής Νο 2: Γουόκ "Cantonese" 32cm

Το γουόκ είναι ένα ευέλικτο σκεύος φαγητού που χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρες της Ασία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στις ελληνικές κουζίνας. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να φτιάξετε οποιοδήποτε πιάτο γρήγορα και εύκολα. Το wok “Cantonese” κατασκευάζεται από ατσάλι, τον καλύτερο αγωγό θερμότητας, με αποτέλεσμα να αναπτύσσει άμεσα υψηλή θερμοκρασία και να επιτυγχάνει γρήγορο και ομοιόμορφο μαγείρεμα, εξοικονομώντας ενέργεια! Αποκτήστε το εδώ.



Σκεύος Μαγειρικής Νο 1: Πολυχρηστικό σκεύος μαγειρικής "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone 39.5cm

Μετρώντας αντίστροφα φτάσαμε και στο “must have” σκεύος μαγειρικής από τη σειρά NAVA Funtzio! Το πολυσκεύος μαγειρικής νέας γενιάς, υψηλής ποιότητας σκευών FUNTZIO θα σας λύσει τα χέρια, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κατσαρόλα, γάστρα ή μεμονωμένο το καπάκι του ως γκριλιέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η φαντασία δεν έχει όρια! Αποκτήστε το εδώ.


Ακολουθήστε τις προτάσεις μας και ανακαλύψτε σκεύη και εργαλεία μαγειρικής NAVA στο www.navaideas.gr! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να εξοπλίσετε τη δική σας κουζίνα.


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!