×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Πολιτική Επιστροφών


Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή / και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.

Προϋποθέσεις για περιπτώσεις προβλήματος με τη διαδικασία της παραγγελίας ή το ίδιο το προϊόν.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Navaideas:

α) πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά).

β) υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. 

Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή - αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν ( Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ).

Προϋποθέσεις για περιπτώσεις αλλαγής γνώμης.

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που προμηθευτήκατε από το Navaideas, τα προϊόντα θα πρέπει:

α) να μην έχουν χρησιμοποιηθεί,

β) να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές,

γ) η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και

δ) να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν κατά την παράδοση (Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Τρόποι Επιστροφής – Αντικατάστασης

Αν το προϊόν που παραγγείλατε είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο μπορείτε να το στείλετε πίσω μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του, και να σας το αντικαταστήσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο: orders@navaideas.com ή τηλεφωνικώς στο 2317 00 5678 για να οργανωθεί η επιστροφή του. Το κόστος αποστολής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η Navaideas καθώς επίσης και την αποστολή του νέου προϊόντος.

Στην περίπτωση που το προϊόν σας το έχουν κάνει δώρο και θα θέλατε να το επιστρέψετε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο orders@navaideas.com ή τηλεφωνικώς στο 2317 00 5678, για να οργανωθεί η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2317 00 5678, είτε μέσω e-mail στο orders@navaideas.com.

Επιστροφή Χρημάτων σε περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους:

-) με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας ή

-) με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όροι που αφορούν όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, κάθε επιστροφή ή / και αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημ/νία αγοράς και παρακαλούμε να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος είτε μέσω τηλεφώνου στο 2317 00 5678, είτε μέσω e-mail στο: orders@navaideas.com. Επίσης θα πρέπει να γίνεται έλεγχος κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, στη κατάσταση και το άθικτο της συσκευασίας του προϊόντος προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν. κτλ. 

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η NAVA αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τέλος, η NAVA διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο Navaideas.


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!