×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Nέος NAVA Διαγωνισμός: Η Φοιτητική κουζίνα σου

nava


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή!

Νικητής/ρια του διαγωνισμού είναι ο/η: Μαρίνα Πιπερτζή


Το όνειρο σου έγινε επιτέλους πραγματικότητα: πέρασες στη σχολή και ετοιμάζεσαι να ζήσεις στο oλόδικο σου σπίτι! Η NAVA είναι δίπλα σου σε αυτό το πολύ σημαντικό βήμα της ζωής σου με τον νέο Διαγωνισμό «Η Φοιτητική κουζίνα σου».

Ήρθε η στιγμή που θα μαγειρεύεις αποκλειστικά για εσένα, ενώ πλέον οι ώρες που περνάς στο Youtube θα συνοδεύονται και από μερικές συνταγές μαγειρικής, όμως τι γίνεται με τα σκεύη μαγειρικής και πως θα ξέρεις τι χρειάζεσαι; (Διάβασε το σχετικό άρθρο)

Πάρε μέρος στο νέο Διαγωνισμό της NAVA και κέρδισε τα βασικά σκεύη μαγειρικής που χρειάζεται ένας φοιτητής, κάνοντας εύκολα την αρχή για το νέο σου νοικοκυριό.

Μια/ένας τυχερός/η νικήτρια/ής θα κερδίσει:

1 Φριτούρα εμαγιέ, με γυάλινο καπάκι και μεταλλικό καλάθι.

Η εμαγιέ φριτούρα είναι ένα ιδανικό σκεύος για να τηγανίσετε πατάτες, μικρά ψάρια, κεφτεδάκια και άλλους τηγανιτούς μεζέδες. Περιλαμβάνει μεταλλικό καλάθι στραγγίσματος με 2 πτυσσόμενες λαβές για πρακτικό και εύκολο στράγγισμα και επιτρέπει το  σερβίρισμα απευθείας από το σκεύος στο πιάτο. Επιπλέον, αφαιρώντας το καπάκι και το καλάθι, είναι κατάλληλη και για χρήση στον φούρνο.

1 Μπρίκι "Nature" με αντικολλητική επίστρωση stone 300ml

Η εξαιρετική και ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχουν PFOA. Οι 5 αντικολλητικές επιστρώσεις προσδίδουν μακρά διάρκεια ζωής στα σκεύη. Εξασφαλίζουν απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα, με τέλεια γεύση σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα.  Η αντιολισθητική, εργονομική λαβή με όψη ξύλου, παραμένει κρύα ακόμη και μετά από ώρες μαγειρέματος. 

1 Τηγανάκι αυγών "Terrestrial" με αντικολλητική κεραμική επίστρωση 14cm

Tα νέας γενιάς υψηλής ποιότητας αντικολλητικά σκεύη TERRESTRIAL με κεραμική επίστρωση κατασκευάζονται και συσκευάζονται από υλικά που ανακυκλώνονται. Η εξαιρετική και ανθεκτική κεραμική επικάλυψη εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα. Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχουν PTFE και PFOA. Η σύνθεση του μετάλλου βοηθά να διοχετεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και έτσι το μαγείρεμα μπορεί να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια.

Για πρώτη φορά στη ζωή σου ζεις μόνος στο σπίτι! Όλα καλά, η NAVA είναι εδώ! Τι θα φας σήμερα; Την συνταγή που θα δημιουργήσεις παρέα με τα νέα σου σκεύη NAVA.

Πάρε μέρος στο Διαγωνισμό! Καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους πρωτάρηδες στην κουζίνα!


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΝAVA Α.Ε.» (καλούμενη εφεξής η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, 12ο χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, Ελλάδα 570 08, διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»). 
2. Η Διοργανώτρια έχει δημιουργήσει ειδική εφαρμογή εντός της επίσημης ιστοσελίδας/ηλεκτρονικού καταστήματος όπου και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός (20/9-4/10) και η κλήρωση του νικητή θα γίνει, ηλεκτρονικά με ειδική εφαρμογή.
3. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 
4. Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και οι συγγενείς τους α' και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους.
5. Διευκρινίζεται ότι το Facebook-Ιnstagram δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.
6. Για τη συμμετοχή, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. 
7. Ο Διαγωνισμός έχει 1 νικητή/ρια και με δώρο 1 σετ μαγειρικών σκευών NAVΑ (όπως απεικονίζεται στην φωτογραφία του σχετικού post στον Instagram, Facebook Λογαριασμό της Εταιρείας και στην κεντρική φωτογραφία της σχετικής Landing Page του Διαγωνισμού).
8. Για να συμμετέχει κάποιος θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:
a. συμπληρώσει τα στοιχεία του στο ειδικό πεδίο της εφαρμογής στο πάνω μέρος της σελίδας "ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ".
b. πατήσει ‘Εγγραφή’
9. Δεν γίνονται δεκτά σχόλια υβριστικά, προσβλητικά και γενικά αντίθετα στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.
10. Κάθε προφίλ χρήστη μπορεί να συμμετέχει μόνο μία (1) φορά στο διαγωνισμό και να λάβει τόσες συμμετοχές όσες ορίζουν οι αντίστοιχες επιτρεπόμενες ενέργειες.
11. Ο νικητής θα ανακηρυχθεί κατόπιν κλήρωσης από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
12. Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση, αριθμός κινητής τηλεφωνίας.) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του δώρου. Η διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Πλήρης δήλωση σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ βρίσκεται εδώ)
13. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή. Το δώρο που θα παραδοθεί κατά τους παρόντες όρους παρέχεται στην κατάσταση στην οποία αυτό έχει και ευρίσκεται, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κοκ, έναντι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
14. Περαιτέρω, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό. 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

α. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου, όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.
β. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα,  αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.
γ. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά  αυτοδικαίως και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Γενικών Όρων.
δ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.
Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό στο πάνω μέρος της σελίδας "ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ".



Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!