×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Τα πιο απαραίτητα σκεύη μαγειρικής για φοιτητές

nava


Ήρθε η ώρα, το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα: πέρασες στη σχολή που επιθυμούσες και για πρώτη φορά στη ζωή σου είσαι μόνος/μόνη στο σπίτι! Όλα καλά, μέχρι που αντιλήφθηκες ότι η μαμά και ο μπαμπάς δε θα είναι πια εκεί για να σου μαγειρεύουν ούτε τα χρήματα σου αρκούν για να τρως delivery κάθε μέρα! Μην πανικοβάλλεσαι! Σου έχουμε προτάσεις για τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου, αλλά και τα 10 must have εργαλεία κουζίνας, για κάθε πρωτάρη!

Ποια είναι τα απαραίτητα σκεύη της κουζίνας;

Είτε γνωρίζεις τα βασικά στην κουζίνα, είτε έρχεσαι πρώτη φορά σε επαφή με την κουζίνα σου, η στιγμή της μαγειρικής σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς σου…

Πως να οργανώσω την κουζίνα μου;

Αρχικά ένα είναι σίγουρο, δε χρειάζεται να έχεις όλα τα σκεύη που θα χρειαστείς στην κουζίνα σου από την πρώτη μέρα διαμονής στο νέο σου σπιτικό. Μην αγοράζεις εντυπωσιακά σκεύη που είδες σε μια διαφήμιση στο Instagram αλλά περιορίσου σε μια βασική λίστα, ώστε να ικανοποιείς τις αρχικές ανάγκες και μετά βλέπεις… Στην ΝΑVA θα βρεις ό,τι θελήσεις από σκεύη μαγειρικής για να φτιάξεις την κουζίνα σου από την αρχή.


Άρχισες να αναρωτιέσαι «ποια είναι τα βασικά σκεύη που πρέπει να έχω στην κουζίνα μου;»

Σίγουρα ένα από τα βασικότερα σκεύη που θα χρειαστείς είναι ένα σετ τηγάνια! Ξεκίνησε με ένα μέτριο τηγάνι σε μέγεθος, το οποίο θα καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες που θα έχεις. Στη συνέχεια επίλεξε ένα πιο βαθύ τηγάνι για διαφορετικές συνταγές. Για αρχή είσαι εντάξει, αποκλείεται να χρειαστείς κάτι άλλο!

Φυσικά θα χρειαστείς και κατσαρόλες. Ιδανικά ένα σετ κατσαρόλες που θα περιλαμβάνει μια μικρή κατσαρόλα για μικρές ποσότητες φαγητού και μια μεγαλύτερου μεγέθους στην οποία θα μπορείς να ετοιμάσεις μεγάλες ποσότητες φαγητού! Δες όλη τη συλλογή της NAVA με κατσαρόλες! 

H δική μας πρόταση: επένδυσε σε μια χύτρα ταχύτητας για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου. Είναι πιο εύκολο από ότι πιστεύεις!


Μιλήσαμε για τα τηγάνια για τις κατσαρόλες, ώρα να αναφερθούμε στη χρησιμότητα των ταψιών! Μπορεί να πιστεύεις ότι τα ταψιά αφορούν πιο δύσκολες συνταγές, όμως κάνεις λάθος. Ένα ταψί χρειάζεται σε κάθε σπίτι, ακόμη κι αν αυτό είναι φοιτητικό. Πως αλλιώς θα εξασκείσαι στο νεότερο μαγειρικό challenge του Tik Tok, που απαιτεί συνταγή σε ταψί; Ανακάλυψε την ποικιλία της NAVA σε ταψιά και επίλεξε το καλύτερο για σένα! Προτείνουμε το ορθογώνιο ταψί "Terrestrial" με αντικολλητική κεραμική επίστρωση!

Πολύ σημαντικό, θα χρειαστείς και πολλά ακόμη αντικείμενα όπως είδη σερβιρίσματος, μπωλ, κούπες πιάτα και σαλατιέρες. Βρες τα όλα εδώ. Μπορείς να διαλέξεις τα πάντα από την ίδια σειρά και έτσι να έχεις μια ομοιομορφία στο σερβίρισμα σου καθημερινά!

Τέλος, θα χρειαστείς ένα σετ μαχαιριών, μαχαιροπίρουνα και κουτάλια, για ευνόητους λόγους! Ένα  σετ αρκεί για να ετοιμάζεις ο,τι χρειάζεσαι καθημερινά. Επίσης, ξύλινες κουτάλες ή κουτάλες σιλικόνης και άλλα εργαλεία μαγειρικής για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη! 


Τα 10 εργαλεία κουζίνας που πρέπει να έχεις:

1. Σουρωτήρι, βρες το εδώ

2. Λεμονοστίφτη, βρες τον εδώ

3. Αναδευτήρα, βρες τον εδώ

4. Τρίφτη, βρες τον εδώ

5. Σπάτουλα, βρες την εδώ

6. Ανοιχτήρι, βρες το εδώ

7. Αποφλοιωτή, βρες τον εδώ

8. Χωνί, βρες το εδώ

9. Γάντι φούρνου, βρες το εδώ

10. Σούπλα σιλικόνης, βρες το εδώ

Στην ΝΑVA θα βρεις ό,τι θελήσεις από σκεύη μαγειρικής για να φτιάξεις την κουζίνα σου από την αρχή. Καλή «σχολική» χρονιά!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!