×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Χοιρινές μπριζόλες στη διπλή γκριλιέρα από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας5’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος12’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

Για 2 μερίδες:

2 μπριζόλες χοιρινές, με κόκκαλο πάχους 2-3 εκ. η καθεμία

1 κουταλάκι αλάτι

3/4 κουταλάκι πιπέρι

30 γρ. BBQ sauce

¼ κουταλάκι μπούκοβο

1 κουταλιά ελαιόλαδο

Για να σερβίρουμε:

Ρύζι

Φρέσκα φύλλα θυμαριού

Κλωναράκια δεντρολίβανου


Εκτέλεση συνταγής

1. Σε ένα πιάτο βάζουμε τις μπριζόλες και τις αλατοπιπερώνουμε. Με ένα πινέλο κουζίνας αλείφουμε με την ΒΒQ sauce. Πασπαλίζουμε με λίγο μπούκοβο. Αν έχουμε τον χρόνο, μαρινάρουμε για 3 ώρες τις μπριζόλες, βάζοντάς τις καλυμμένες στο ψυγείο.

2. Ζεσταίνουμε τη διπλή γκριλιέρα μας σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στη μία πλευρά της γκριλιέρας. Τοποθετούμε τις μπριζόλες στην γκριλιέρα και την κλείνουμε. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά. Γυρίζουμε την κλεισμένη γκριλιέρα προσεκτικά και μαγειρεύουμε για άλλα 4-5 λεπτά. 

3. Ξαναγυρίζουμε την γκριλιέρα. Ξεκλειδώνουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 1-2 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά για να πάρει η μπριζόλα μας ένα ωραίο χρώμα.

4. Σερβίρουμε τις μπριζόλες μας με ρύζι, κλωναράκια δεντρολίβανου και φύλλα θυμαριού.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!