×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Ποιοι είμαστε;

nava

50 χρόνια τώρα, η NAVA έχει συνδέσει το όνομα της με το χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Με κέντρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει και προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή.

Έχοντας ως βασική φιλοσοφία τα προϊόντα της να προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα στην κουζίνα, η NAVA δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων στην κουζίνα. Ως ένα από τα πλέον πιο αξιόπιστα brand μαγειρικών σκευών, εργαλείων κουζίνας, ειδών σερβιρίσματος φαγητού και οργάνωσης κουζίνας, έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει επίσης το πρωινό, τον καφέ, το οικογενειακό τραπέζι, τη μαγειρική του φοιτητή αλλά και τη μαγειρική της ανατολής για τους λάτρεις των Έθνικ γεύσεων.

Από την ίδρυσή της το 1972 έως σήμερα, η NAVA αναπτύσσεται, έχοντας ως βασική αρχή την ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Είναι μια από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο των προϊόντων που σχετίζονται με τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την προετοιμασία φαγητού, την παρουσίαση των γευμάτων, την οργάνωση κουζίνας, με ισχυρή δυναμική για συνεχή ανάπτυξη και διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα σε: Ευρώπη, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Κεντρική και Νότια Αμερική.

Με στρατηγικές συμφωνίες, ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές και marketing, η NAVA διατηρεί την ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των σύγχρονων μοντέρνων νοικοκυριών και των ανθρώπων που ασχολούνται με τη γαστρονομία, ενώ παράλληλα επεκτείνεται παγκοσμίως εδραιώνοντας συνεργασίες με τους σπουδαιότερους διανομείς και αλυσίδες καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού σε περισσότερες από 40 χώρες.

nava

Η σημαντικότερη όμως επένδυση της NAVA, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Με πλήρη εκπαίδευση αλλά και όραμα που ταιριάζει απόλυτα με το εταιρικό προφίλ της εταιρείας, οι άνθρωποι της μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση και να επιτύχουν κάθε στόχο είτε αφορά τον διεθνή, είτε τον Ελληνικό χώρο του οικιακού εξοπλισμού.

nava

Όλα αυτά τα χρόνια η NAVA πιστή στις αξίες της και έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο, στηρίζει με δράσεις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

nava

Η ανάπτυξη και προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν τις βασικές κινητήριες δυνάμεις της εταιρείας για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στην Ελληνική και τη παγκόσμια αγορά.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!