×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Υγιεινά φιλέτα τσιπούρας στον φούρνο με σαλάτα κινόα από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας5’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος15’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

2 Χ 200 γρ. φιλέτα τσιπούρας, χωρίς δέρμα και κόκκαλα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. κάππαρη

1 χούφτα ντοματίνια, κομμένα στη μέση

3 λεμόνια, κομμένα σε φέτες

Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Για τη σαλάτα κινόα:

100 γρ. κινόα μαύρο και λευκό, κοχλασμένο για 20’ και στραγγισμένο

10 γρ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ντομάτα, χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη

100 γρ. ροζέ κρασί

2 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού

Αλάτι - πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 °C στον αέρα.

2. Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φιλέτα τσιπούρας με χαρτοπετσέτα. Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο. Περιχύνουμε τα φιλέτα με ελαιόλαδο, την κάππαρη, λίγα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι και φέτες λεμονιού.

3. Βάζουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά.

4. Για τη σαλάτα κινόα: Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά να μυρίσει. Προσθέτουμε το μαγειρεμένο κινόα και την ντομάτα. Σβήνουμε με το κρασί. Τέλος, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέσα τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε με τα φιλέτα ψαριού.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!