×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Σαλάτα του βοσκού με παριζάκι από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος0’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

300 γρ. ντοματίνια διαφόρων χρωμάτων, κομμένα στη μέση

25 γρ. κάππαρη, στραγγισμένη

15 γρ. ανάμικτα φύλλα μαϊντανού́ και κόλιανδρου, ψιλοκομμένα

15 γρ. μαύρες ελιές Κύπρου, χωρίς κουκούτσι

30 γρ. ψωμί κουλούρι, φρυγανισμένο και κομμένο σε κυβάκια

30 γρ. χαλούμι σε κύβους

50 γρ. παριζάκι, σε κύβους

20 φύλλα δυόσμου


Για τη σάλτσα:

30 γρ. ελαιόλαδο

5 γρ. ξίδι κόκκινο

10 γρ. χυμός λεμονιού́

¼ κ.γ. ξηρός δυόσμος

½ κ.γ. αλάτι

¼ κ.γ. πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

1. Πρώτα φτιάχνουμε τη σάλτσα, ανακατεύοντας όλα τα συστατικά της σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα άλλο μεγάλο μπολ. Τέλος, ανακατεύουμε μέσα στη σαλάτα τη σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως.


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!