×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Πίτσα με ελιές σε γαλλικό ψωμί από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος15’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

½ μεγάλο καρβέλι γαλλικό ψωμί

2 κ.σ. κέτσαπ

1 κ.σ. τοματοπελτές

1 κ.γ. ξηρή ρίγανη

½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

200 γρ. τριμμένο τυρί μοτσαρέλα

1 ποτήρι ανάμικτες πράσινες και μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε κομματάκια


Εκτέλεση συνταγής

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο.

2. Κόβουμε το γαλλικό ψωμί στη μέση και ξανά ομοιόμορφα σε όλο το μήκος του για να δημιουργήσουμε 4 μερίδες. Τοποθετούμε τα κομμάτια ψωμί στο ταψί.

3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την κέτσαπ με τον πελτέ και τη ρίγανη. Απλώνουμε το μείγμα στην επιφάνεια του κάθε κομματιού ψωμιού. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με τις πιπεριές, τις ελιές και τελειώνουμε με το τυρί.

4. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει πλήρως το τυρί, για περίπου 20 λεπτά ή περισσότερο αν θέλουμε να ροδίσει περισσότερο η πίτσα.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!