×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Περουβιανό μοσχάρι με πατάτες από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας30’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος180’
  • NAVA ΕυκολίαΜέτρια

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

450 γρ. μοσχαρίσιο κρέας ελιά, κομμένο σε κύβους

20 γρ. ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. σκόρδο λιωμένο

40 γρ. Aji panca πάστα

1 μεγάλη ντομάτα, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. κύμινο

Αλάτι και πιπέρι

70 γρ. φιστικοβούτυρο

1 μαγειρεμένο και ξεφλουδισμένο παντζάρι κομμένο σε κύβους

450 γρ. μικρές πατάτες, κομμένες στη μέση

400 γρ. νερό

1 κύβος βοδινού ζωμού χωρίς αλάτι

Φρέσκο ψωμί, λευκό ρύζι ή και σαλάτα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C.

2. Σε ένα μαντεμένιο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το ζεσταίνουμε. Τηγανίζουμε το κρέας για λίγα λεπτά για να ροδίσει ελαφρά εξωτερικά.

3. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα Aji panca με την ντομάτα ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε.

4. Προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο, το παντζάρι, τις πατάτες, το νερό και τον ζωμό. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά ή μέχρι κοχλάσει το μείγμα. Σκεπάζουμε το τηγάνι μας και βάζουμε στον φούρνο για 3 ώρες.

5. Όταν ο χρόνος περάσει, αφαιρούμε το φαγητό από τον φούρνο και σερβίρουμε με ψωμάκι, λευκό ρύζι ή και σαλάτα.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!