Info
70 γρ. μαργαρίνη
500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας, ελιά, κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι σκόρδο
70 ml λευκό κρασί
20 γρ. ζάχαρη
1 κιλό ντομάτες τριμμένες
1 λίτρο νερό
αλάτι, πιπέρι
500 γρ. κριθαράκι
50 γρ. φέτα τριμμένη
1. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα της μαργαρίνης και τηγανίζουμε το μοσχάρι, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει εξωτερικά. Το κρατάμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.
2. Στην κατσαρόλα ζεσταίνουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη και τηγανίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τη ζάχαρη, προσθέτουμε τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.
3. Ρίχνουμε το κριθαράκι σε ένα ταψί. Προσθέτουμε το νερό και τα κομμάτια κρέατος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 40-50 λεπτά.
4. Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με τη φέτα.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2024 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.