×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Παραδοσιακό γιουβέτσι με μοσχαράκι από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος40’
  • NAVA ΕυκολίαΜέτρια

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

70 γρ. μαργαρίνη 

500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας, ελιά, κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο

½ κουταλάκι σκόρδο

70 ml λευκό κρασί

20 γρ. ζάχαρη

1 κιλό ντομάτες τριμμένες

1 λίτρο νερό

αλάτι, πιπέρι

500 γρ. κριθαράκι

50 γρ. φέτα τριμμένη

Εκτέλεση συνταγής

1. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα της μαργαρίνης και τηγανίζουμε το μοσχάρι, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει εξωτερικά. Το κρατάμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.

2. Στην κατσαρόλα ζεσταίνουμε την υπόλοιπη μαργαρίνη και τηγανίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1 λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τη ζάχαρη, προσθέτουμε τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.

3. Ρίχνουμε το κριθαράκι σε ένα ταψί. Προσθέτουμε το νερό και τα κομμάτια κρέατος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 40-50 λεπτά.

4. Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και πασπαλίζουμε με τη φέτα.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!