Info
Για 4 μερίδες:
20 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. αρακάς (χρησιμοποιήστε φρέσκο -αν είναι η εποχή του- ή κατεψυγμένο)
2 μέτριες ντομάτες, πολτοποιημένες
½ ποτήρι νερό
αλάτι-πιπέρι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
1. Σε ένα γουόκ ή μία μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδό μας. Τηγανίζουμε το κρεμμύδι μας για 1-2 λεπτά να μυρίσει. Προσθέτουμε τον αρακά και ανακατεύουμε, τηγανίζουμε μαζί για 2-3 λεπτά.
2. Προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κοχλάσει για 1-2 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για ακόμη 10 λεπτά.
3. Σερβίρουμε τον αρακά μας με ψωμάκι ή και με ρύζι αν θέλουμε.
Καθημερινά 09:00 με 17:00
Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!
© Copyright 2025 -NAVA. Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.