×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Παραδοσιακά μπιζέλια από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας10’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος15’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

Για 4 μερίδες:

20 γρ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

500 γρ. αρακάς (χρησιμοποιήστε φρέσκο -αν είναι η εποχή του- ή κατεψυγμένο)

2 μέτριες ντομάτες, πολτοποιημένες

½ ποτήρι νερό

αλάτι-πιπέρι

1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο

Εκτέλεση συνταγής

1. Σε ένα γουόκ ή μία μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδό μας. Τηγανίζουμε το κρεμμύδι μας για 1-2 λεπτά να μυρίσει.  Προσθέτουμε τον αρακά και ανακατεύουμε, τηγανίζουμε μαζί για 2-3 λεπτά.

2. Προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κοχλάσει για 1-2 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για ακόμη 10 λεπτά.

3.  Σερβίρουμε τον αρακά μας με ψωμάκι ή και με ρύζι αν θέλουμε.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!