×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Ομελέτα με σαλάμι, μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας5’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος15’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

Για 2 μερίδες

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

1 φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

4 αβγά

50 γρ. σαλάμι αέρος τύπου Ουγγαρίας, κομμένο σε κομματάκια

50 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε κομμάτια

Αλάτι-πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με ένα σύρμα.

2. Σε ένα μαντεμένιο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα μανιτάρια, και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.

3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο, προσθέτουμε τα αβγά και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε πάνω από τα αβγά το κομμένο σαλάμι και το κατσικίσιο τυρί. Καλύπτουμε το τηγάνι με ένα κάλυμμα κατσαρόλας που να ταιριάζει. Μαγειρεύουμε για ακόμα 3-4 λεπτά ή μέχρι οι πλευρές να αρχίσουν να ψήνονται. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά ή μέχρι η κορυφή της ομελέτας να είναι ψημένη. Μεταφέρουμε σε πιάτο σερβιρίσματος, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι για γεύση και σερβίρουμε.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!