×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Gnocchi με σάλτσα pomodoro από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας10’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος30’
  • NAVA ΕυκολίαΜέτρια

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

550 γρ. gnocchi πατάτας 

40 γρ. ελαιόλαδο

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. λιωμένο σκόρδο

2 κ.γ. κομμένα φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης

¼ κ.γ. ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δεντρολίβανου

2 κ.γ. φρέσκα φύλλα βασιλικού

400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες

1 πρέζα νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

αλάτι και πιπέρι

1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός

40 γρ. κρέμα γάλακτος

150 γρ. μπάλες μοτσαρέλας σε μέγεθος κερασιού, κομμένες στη μέση


Για να σερβίρουμε:

τριμμένη παρμεζάνα



Εκτέλεση συνταγής

1. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε τα gnocchi να μαγειρευτούν για δέκα λεπτά. 

2. Σε ένα τηγάνι, πάνω στη φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο, μισό κρεμμύδι και σκόρδο για να τσιγαριστούν. Έπειτα βάζουμε το μπούκοβο, τις ντομάτες και ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει. 

3. Μόλις είναι έτοιμη, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και ενώνουμε τη σάλτσα με τα βρασμένα gnocchi. 

4. Συμπληρώνουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, τη φρέσκια μοτσαρέλα και σερβίρουμε. 

5. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!