×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Γιορτινό crumble με αχλάδια και σοκολάτα από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος30’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

Για τη βάση με αχλάδια:

1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στα 8, χωρίς κουκούτσια

90 γρ. ζάχαρη

40 γρ. corn flour

40 γρ. χοντροκομμένα και καβουρδισμένα φουντούκια

100 γρ. σοκολάτα γάλακτος, κομμένη σε κομμάτια

Για το crumble:

200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κουταλάκια baking powder

100 γρ. φυτικό βούτυρο Spry

100 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα και καβουρδισμένα

120 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση συνταγής

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C. 

2. Ρίχνουμε στο μαντεμένιο τηγάνι  τα αχλάδια μαζί με τη ζάχαρη, το corn flour, τα φουντούκια και ανακατεύουμε. Τέλος, ανακατεύουμε μέσα τα κομμάτια σοκολάτας.

3. Σε μια λεκάνη, ρίχνουμε το αλεύρι, το baking powder, τον φυτικό βούτυρο spry, τα φουντούκια και τη ζάχαρη. Ρυζιάζουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι το μείγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα «ψίχουλα» πάνω στα αχλάδια και βάζουμε το τηγάνι στον φούρνο.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!