×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Γιαουρτογλυκό του Σταύρου | Σταύρος Βαρθαλίτης

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας10’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος0’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

350 γρ. φράουλες 

150 γρ. ροδάκινο σε κομμάτια 

 200 γρ. φράουλα ζελέ 

200 γρ. βραστό νερό 

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, παγωμένο, πλήρες 

350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη 

100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 

100 γρ. σταγόνες σοκολάτας 

 80 γρ. φουντούκια 


Για το σερβίρισμα: 

200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη 

100 γρ. φράουλες 

50 γρ. φουντούκια 

Φρέσκο δυόσμο 


Εκτέλεση συνταγής

1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γιαούρτι και τη ζάχαρη και χτυπάμε 1-2 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα, προσθέτουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε ξανά για 2-3 λεπτά. 

2. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ζελέ φράουλα και το βραστό νερό. Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη να κρυώσει. Όταν είναι έτοιμο, το προσθέτουμε σταδιακά στο κάδο του μίξερ για να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. 

3. Κόβουμε τις φράουλες, το ροδάκινο και τα φουντούκια σε κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ.

4. Απλώνουμε μεμβράνη σε μια αποσπώμενη φόρμα κέικ ώστε να καλυφθεί καλά ο πάτος της. Ρίχνουμε όλο το μείγμα και καλύπτουμε καλά με τη μεμβράνη. Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 5-6 ώρες.

5. Σερβίρουμε το γιαουρτογλυκό μας με κομμάτια φράουλας, φουντούκια και λιωμένη σοκολάτα.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!