×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Fondant σοκολάτας από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος10’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

Για τις φόρμες σιλικόνης:

50 γρ. λιωμένο βούτυρο

Κακάο σε σκόνη για να αλευρώσουμε

Για τα φοντάντ:

200 γρ. σοκολάτα Nestlé, γάλακτος κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια

200 γρ. βούτυρο σε μικρά κομμάτια

200 γρ. ζάχαρη

5 αυγά

200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Παγωτό βανίλια για να σερβίρουμε

Εκτέλεση συνταγής

1. Πρώτα ετοιμάζουμε τις φόρμες από σιλικόνη.

Με ένα πινέλο βουρτσίζουμε το εσωτερικό των φορμών μας. Στη συνέχεια, πασπαλίζουμε σκόνη κακάο το εσωτερικά της κάθε φόρμας. Τοποθετούμε τις φόρμες σε ένα ταψί.

2. Σε μία μέτρια κατσαρόλα λιώνουμε τη σοκολάτα προσεκτικά χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα σιλικόνης. Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε. Αφαιρούμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να είναι ενιαίο το μείγμα.

3. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι στα αυγά και στη συνέχεια, χτυπάμε μαζί.

4. Ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο μίγμα αυγών. Xτυπάμε καλά. Τοποθετούμε το φοντάν σε μια κανάτα και στη συνέχεια, ομοιόμορφα μοιράζουμε το μείγμα στις φόρμες.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!