×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Φιλέτο Λαβράκι με καραμελωμένο μάραθο, σκόρδο τσίλι και λεμόνι από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος20’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

2 βολβοί μάραθου

30 γρ. βούτυρο

50 γρ. ελαιόλαδο

4 μέτρια φιλέτα λαβράκι, χωρίς κόκκαλα και δέρμα

½ κ.γ. σκόρδο

1 φρέσκο κόκκινο τσίλι, ψιλοκομμένο

Το ξύσμα φλούδας από ½ λεμόνι

Αλάτι -Πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

1.Καθαρίζουμε και κόβουμε το μάραθο σε φέτες.

2.Βάζουμε το βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το μάραθο και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά ή μέχρι οι φέτες μάραθου και να καραμελώσουν.

3.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.

4.Τοποθετούμε τα φιλέτα ψαριού σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το τσίλι και τη φλούδα λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε.  Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι τα φιλέτα να ψηθούν.

5.Σερβίρουμε τα φιλέτα ψαριού με το καραμελωμένο μάραθο.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!