×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Φέτα ψητή στο λαδόχαρτο με ντομάτα και ελιές από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας5’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος15’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

15 ντοματίνια κομμένα στη μέση

20 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια

1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. ρίγανη

1 κ.σ. ελαιόλαδο

 φρεσκοτριμμένο πιπέρι

250 γρ. φέτα, κομμένη σε 2 κομμάτια

2 χοντρές φέτες ψωμί 

1 κ.σ. φύλλα μαϊντανό, ψιλοκομμένο


Εκτέλεση συνταγής

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, τις ελιές, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

2. Βάζουμε το φούρνο μας να ζεσταθεί στους 200 °C.

3. Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ένα φύλλο λαδόχαρτο, τοποθετούμε επάνω τα κομμάτια φέτας. Βάζουμε πάνω από τα κομμάτια φέτα το μείγμα μας με τις ντομάτες. Ανασηκώνουμε τις άκρες από το αλουμινόχαρτο έτσι ώστε να μην τρέξουν τα ζουμιά έξω από αυτό. Το τοποθετούμε για 10-15 λεπτά στον φούρνο.

4. Παράλληλα φρυγανίζουμε το ψωμί μας. Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και με μία σπάτουλα, μεταφέρουμε τη φέτα στα κομμάτια φρυγανιάς. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

 

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!