×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Τι κατσαρόλα να αγοράσω;

nava


Oι αμέτρητες επιλογές στην αγορά σε έχουν μπερδέψει… Είναι επίσημο, αυτήν την φορά πραγματικά δεν ξέρεις ποια κατσαρόλα να αγοράσεις! Η μήπως να αγοράσεις μια γάστρα; Ποιο είναι το κατάλληλο σκεύος για εσένα και το μαγειρικό σου στυλ;

Μια γάστρα είναι σίγουρα ιδανικό σκεύος για πεντανόστιμο σιγομαγειρεμένο φαγητό. Επίσης, στη γάστρα μπορείς να ψήσεις μεγάλες ποσότητες φαγητού και μπαίνει άνετα σε ξυλόφουρνο ή ακόμα και στο τζάκι με κάρβουνα. Η κατσαρόλα όμως είναι αυτό το σκεύος που θα σου λύσει τα χέρια. Θα αναρωτιέσαι «τι κατσαρόλα να αγοράσω» και ποια είναι η σωστή επιλογή για εσένα. Παρακάτω ακολουθούν συμβουλές, βάσει των οποίων θα επιλέξεις τις κατσαρόλες της κουζίνας σου. 

«Τι υλικό να είναι η κατσαρόλα μου;»

Το υλικό κατασκευής είναι το σημαντικότερο κριτήριο, ενώ μετά ακολουθεί το μέγεθος, το είδος από το καπάκι αλλά και το design. Υπάρχουν πολλές επιλογές για υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, μαντέμι, κεραμικό ή με αντικολλητική επίστρωση. Το διαφορετικό υλικό θα κρίνει την ταχύτητα μαγειρικής, τα είδη φαγητού που προτείνεται να μαγειρεύεις αλλά και το βαθμό υγιούς μαγειρέματος! 

Μια κατσαρόλα από ελαφρύ μέταλλο δεν μπορεί να διαχειριστεί την θερμότητα και την υγρασία με σωστό τρόπο για να σου προσφέρει ένα σωστό αργό μαγείρεμα. Εν αντιθέσει μια μαντεμένια γάστρα ή κατσαρόλα έχει βαρύ καπάκι το οποίο κλείνει ερμητικά το σκεύος, αν αυτό επιθυμούμε, διατηρώντας όλη την απαραίτητη θερμότητα εντός σκεύους. Φυσικά το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορούμε να το έχουμε και με ποιοτικά γυάλινα καπάκια!

Αν και αυτός δεν είναι κανόνας, συνήθως όσο πιο βαριά είναι μια κατσαρόλα τόσο πιο αποδοτικό θα είναι το σιγανό μαγείρεμα. Οι επιλογές φυσικά είναι αμέτρητες και τα ποιοτικά σκεύη NAVA πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια!

Η δική μας πρόταση: Κατσαρόλα "Imperial" με καπάκι και αντικολλητική επίστρωση stone


«Πόσα χρόνια αντέχει μια κατσαρόλα;»

Οι οικονομικές επιλογές είναι σίγουρα οι πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό, όμως αντικειμενικά μια εξαιρετικά φθηνή κατσαρόλα δεν θα έχει πολλά χρόνια ζωής. Το αποτέλεσμα θα είναι με την πάροδο των χρόνων να πληρώσεις πολύ περισσότερα για την αντικατάσταση του σκεύους και να μην κάνεις την οικονομία που θα περίμενες! Η λύση είναι μια: επίλεξε μια κατσαρόλα οικονομική και ποιοτική, κρατώντας ισορροπία στην «τσέπη» σου και κάνοντας μακροπρόθεσμες σκέψεις. Το μόνο σίγουρο είναι, όπως λέει ο σοφός λαός μας, πως «η φθήνια τρώει τον παρά!». 

Η δική μας πρόταση: Kατσαρόλα "Nature" με αντικολλητική επίστρωση stone

«Πως χρησιμοποιώ μια κατσαρόλα και πως χρησιμοποιώ μια γάστρα;»

Σύμφωνα με τους περισσότερους, η γάστρα είναι για τον φούρνο και η κατσαρόλα για την εστία της κουζίνας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε ειδικά πολυμορφικά σκεύη τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για όλες τις πηγές θερμότητας.

Η δική μας πρόταση: Τετράγωνη κατσαρόλα-γάστρα "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone


Η αγορά κατσαρόλαςγάστρας) γίνεται «παιχνιδάκι» μόλις αποφασίσεις τι θέλεις από το σκεύος σου. Ανακάλυψε μεγάλη ποικιλία σε κατσαρόλες NAVA και γάστρες NAVA και κάνε τη σωστή επιλογή! Κάνε δικό σου το σκεύος που θα σε ακολουθεί για μια ζωή και θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις δια παντός.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!