×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

10 σύγχρονα εργαλεία μαγειρικής που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου!

nava


Αν αναρωτιέσαι τι εξοπλισμός είναι απαραίτητος σε μια σύγχρονη κουζίνα για να μαγειρεύεις συνταγές που θα καταπλήξουν τους καλεσμένους και την οικογένεια σου, σου έχουμε την απάντηση. Δεκάδες σύγχρονα εργαλεία μαγειρικής και σκεύη, από τα βασικά και απολύτως απαραίτητα μέχρι τα πιο εξειδικευμένα για μια σύγχρονη εκλεκτική μαγειρική, σε περιμένουν στο www.navaideas.gr.

Παρακάτω ακολουθούν προτάσεις για ιδιαίτερα μαγειρικά εργαλεία που δεν ήξερες καν ότι χρειάζεσαι. Σύγχρονο design, υψηλής ποιότητα, ευκολία στη χρήση, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων οι νέοι σου σύμμαχοι στις μαγειρικές σου δημιουργίες και την προετοιμασία γευμάτων.

Η σειρά εργαλείων και αξεσουάρ κουζίνας Misty έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της μαγειρικής. Σε αυτή τη σειρά θα βρεις ό,τι μπορείς να φανταστείς για την κουζίνα σου, από τα πιο απλά εργαλεία, μέχρι τα πιο ιδιαίτερα gadgets. 

Τα προϊόντα της σειράς Misty κατασκευάζονται από υλικά υψηλής αντοχής στη θερμοκρασία και σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.

1. Πρέσα σκόρδου
Πολτοποίησε το σκόρδο, γρήγορα και αποτελεσματικά με την πρέσα σκόρδου Misty της NAVA και απαλλάξου από την μυρωδιά του σκόρδου στα χέρια σου.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και με εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή, για σταθερό και ασφαλή χειρισμό. 


2. Φόρμα-πρέσα πλαστική για πιτάκια
Εντυπωσίασε την οικογένεια και τους φίλους σου, δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα ομοιόμορφα σπιτικά πιτάκια με τη φόρμα για πιτάκια Misty της Nava. Αφού ανοίξεις και κόψεις τη ζύμη σε στρογγυλό σχήμα, την τοποθετείς στο εσωτερικό της αλευρωμένης φόρμας, γεμίζεις με τυρί, κιμά, λαχανικά, ή ό,τι άλλο επιθυμείς, κλείνεις τις δύο πλευρές της φόρμας για να σφραγίσεις, ξεφορμάρεις, και τα χειροποίητα πιτάκια είναι έτοιμα για ψήσιμο! Ιδανικό εργαλείο και για ραβιόλια, μηλοπιτάκια ή άλλες δημιουργίες με ζύμη για πίτα ή ζυμαρικά.


3. Πρέσα πατάτας
Πολτοποίησε εύκολα πατάτες, λαχανικά ή φρούτα με μία μόνο κίνηση με την πρέσα πατάτας Acer της NAVA. Απλά καθάρισε το τρόφιμο, τοποθέτησε το στην πρέσα & πίεσε. 

Κατάλληλη ακόμη και για την παρασκευή χυμών από ζουμερά φρούτα όπως πορτοκάλι, ρόδι ή καρπούζι χωρίς τη φλούδα τους, καθώς και για την προετοιμασία βρεφικών γευμάτων.


4. Ανοξείδωτος καθαριστής κολοκυθιού
Ο καθαριστής κολοκυθιού Misty της NAVA είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα, καθώς προσφέρει εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των σπόρων του κολοκυθιού κατά τη προετοιμασία των γευμάτων. Ιδανικό εργαλείο και για καθαρισμό του εσωτερικού της μελιτζάνας και της πιπεριάς. Απλά εισάγεις και στριφογυρνάς την οδοντωτή άκρη, αφαιρείς τους σπόρους ή τη σάρκα των λαχανικών ή των φρούτων και δημιουργείς τις πιο νόστιμες συνταγές γεμιστών φαγητών.  

Αποκτήστε τον καθαριστή κολοκυθιού από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Σε ελκυστικό, μοντέρνο σχέδιο, με αντιολισθητική soft touch λαβή για άνετη και ασφαλή χρήση, ενώ η οπή στην άκρη της λαβής σας επιτρέπει να το κρεμάσετε. Εύκολο καθάρισμα, εύκολη αποθήκευση.


5. Πλαστικός αποφλοιωτής και κόπτης ανανά
Με τον αποφλοιωτή και κόπτη ανανά Misty της NAVA το καθάρισμα του ανανά γίνεται παιχνιδάκι, καθώς μπορείς να δημιουργείς εντυπωσιακές φέτες εύκολα και γρήγορα. Γαρνίρισμα για τις τάρτες σας, προσθήκη σε δροσιστικά κοκτέιλ ή απλά, σερβίρισμα σε καλοσχηματισμένες φέτες για ένα εντυπωσιακό πλατό φρούτων.

Κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός, εργονομική αποσπώμενη λαβή για εύκολη και ασφαλή χρήση. Οδοντωτή άκρη για εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα.



6. Αποφλοιωτής με προσαρμογή δάκτυλου
Με τον αποφλοιωτή με προσαρμογή δακτύλου της NAVA το ξεφλούδισμα της πατάτας και άλλων λαχανικών και φρούτων θα γίνει παιχνιδάκι. Ο αποφλοιωτής προσαρμόζεται άψογα στο χέρι σου και προσφέρει άνετο και εύκολο καθάρισμα, αποτρέποντας οποιονδήποτε τραυματισμό. Ιδανικός και για καθάρισμα καρότων, αγγουριών, μήλου και αχλαδιού.

Κατασκευασμένος από πλαστικό με εργονομική, soft-touch λαβή για άνετο χειρισμό, με λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Απαραίτητο εργαλείο για εκδρομές και πικ νικ, καθώς είναι ελαφρύ και λαμβάνει ελάχιστο χώρο.


7. Κόπτης τυριών "Misty"
Κόψε με ευκολία και άνεση ομοιόμορφες φέτες των αγαπημένων σου τυριών με τον κόπτη τυριών Misty της NAVA. Ιδανικός για μαλακά τυριά όπως ανθότυρο, μανούρι κ.α., κόβει χωρίς απώλειες και χωρίς να διαλύει το τυρί.

Με σύρμα κοπής από ανοξείδωτο ατσάλι, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και με εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή, για σταθερό και ασφαλή χειρισμό. 


8. Κόπτης πατάτας και λαχανικών με ανοξείδωτη κυματιστή λάμα
Η προετοιμασία και η παρουσίαση του φαγητού γίνεται διασκέδαση με τον κόπτη πατάτας και λαχανικών Misty της Nava. Απλά πιέζεις το εργαλείο κάθετα στο τρόφιμο που θέλεις να κόψεις και  απολαμβάνεις μοναδικές δημιουργίες εύκολα και γρήγορα.

Δημιούργησε φανταστικά κυματιστά σχήματα στις σπιτικές πατάτες,  σε λαχανικά όπως αγγούρι, κολοκυθάκι ή καρότο, ή ακόμη και σε φρούτα όπως μήλο και πεπόνι.  Φτιάξε ιδιαίτερες συνταγές με πρωτότυπες γαρνιτούρες, σαλάτες ή λαχανικά στον ατμό και εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου! Ιδανικό για οικογενειακό γεύμα ή BBQ, θα ανοίξει την όρεξη μικρών και μεγάλων και θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν τα φρούτα και τα λαχανικά. 


9. Ανοξείδωτο εργαλείο κοπής κρεμμυδιών
Με το εργαλείο κοπής κρεμμυδιών Misty της NAVA το κόψιμο κρεμμυδιών θα γίνει παιχνιδάκι, εμποδίζοντας την επαφή με το κρεμμύδι και την δυσάρεστη μυρωδιά στα χέρια σου.  Ο καλύτερος σύμμαχος για την προετοιμασία και παρουσίαση εντυπωσιακών φαγητών και σαλατών εύκολα και γρήγορα.


10.   Aνοξείδωτος ατσάλινος κόπτης μυρωδικών "Terrestrial"
Ο κόπτης μυρωδικών Terrestrial της NAVA διαθέτει διπλή λεπίδα για καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα και δυο ξύλινες λαβές για ασφαλή και άνετο χειρισμό. Χάρη στο σχεδιασμό των διπλών λεπίδων μειώνει το χρόνο επεξεργασίας των τροφίμων στο μισό τεμαχίζοντας εύκολα και γρήγορα βότανα, ρίγανη, θυμάρι, σκόρδο, μπαχαρικά, μικρά φρούτα και λαχανικά.

Με αυτές τις προσθήκες στην κουζίνα σου θα εκτιμήσεις τα νέα σου μαγειρικά gadget όσο τίποτα άλλο. Ανακάλυψε αυτά και πολλά άλλα σε τιμή προσφοράς στο www.navaideas.gr



Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!