×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Τα 5 απαραίτητα Σκεύη και Εργαλεία Ζαχαροπλαστικής

nava

Ήταν πάντα το πάθος σου η ζαχαροπλαστική ή λατρεύεις να δημιουργείς λιχουδιές για τα παιδιά σου; Σίγουρα έχεις τα δικά σου αγαπημένα σκεύη αλλά ποια είναι τα βασικά εργαλεία και σκεύη ζαχαροπλαστικής για να μη λείπει ποτέ τίποτα από τη κουζίνα σου; Ειδικά αν είναι νέο το νοικοκυριό σου, αυτό το blog θα σε βοηθήσει να εξοπλίσεις το σπίτι σου με εργαλεία για τη κουζίνα ώστε να φτιάχνεις ακαταμάχητα γεύματα οποιαδήποτε ώρα και στιγμή! 

1. Ταψιά ζαχαροπλαστικής και φόρμες ψησίματος

Βασικές προϋποθέσεις για τις περισσότερες παρασκευές πέρα από καλή διάθεση είναι ένα ταψί ή μια φόρμα ψησίματος. Η δική μας ξεχωριστή επιλογή είναι η Φόρμα Κέικ Terrestrial 28 cm. Γιατί; Η απάντηση είναι εύκολη. Πρόκειται για μια αντικολλητική στρογγυλή ατσάλινη φόρμα με κεραμική επίστρωση και αποσπώμενο πάτο, ώστε να εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεση του κέικ αλλά και τον εύκολο καθαρισμό του σκεύους. Επίσης, διαθέτει δύο αποσπώμενες βάσεις για να επιλέξεις εσύ αν θέλεις να ψήσεις στη φόρμα κέικ ή παντεσπάνι για τούρτα. Σου εγγυόμαστε ότι θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο ταψάκι για κέικ!

2. Μπολ ανάμειξης


Αλλά πώς θα φτιάξεις οποιαδήποτε μείγμα χωρίς το κατάλληλο μπολ; Εμείς για να ανακατέψουμε τα υλικά μας συνήθως επιλέγουμε ένα ανοξείδωτο μπολ "Acer". Τα ανοξείδωτα μπολ ανάμειξης Acer της NAVA είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο και ιδανικά για την ανάμιξη και την προετοιμασία του φαγητού ή μειγμάτων ζαχαροπλαστικής, καθώς διαθέτουν ενσωματωμένη πρακτική κλίμακα μέτρησης υγρών στο εσωτερικό τους και αντιολισθητική βάση σιλικόνης. Επιλέγοντας ένα μπολ Acer θα εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, καθώς προσφέρουν μέγιστη λειτουργικότητα και σταθερότητα σε κάθε χρήση!

3. Αναδευτήρι αυγών, σπάτουλα σιλικόνης και πινέλο σιλικόνης


Τα επόμενα must have εργαλεία ζαχαροπλαστικής σε κάθε κουζίνα είναι ένα αναδευτήρι αυγών, ή αλλιώς ένας αβγοδάρτης, μία σπάτουλα και ένα πινέλο σιλικόνης. Το Αναδευτήρι αυγών "Misty" είναι το ιδανικό εργαλείο για να φτιάχνεις μαρέγκες, να χτυπάς αυγά και κρόκους χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις μίξερ. Το εργαλείο όμως που θα σου λύσει πολλές φορές τα χέρια είναι η εύκαμπτη Σπάτουλα ζαχαροπλαστικής "Misty" ή αλλιώς η μαρίζ. Θα τη χρειαστείς για να ανακατεύεις καλύτερα τα υλικά σου, να ξεκολλάς την πίτα ή το κέικ από τα πλαϊνά της φόρμας τους χωρίς να χαλάσεις το σχήμα, να απλώνεις ομοιόμορφα το γλάσο και την κρέμα πάνω σε επιφάνειες (π.χ. τάρτα) αλλά και για να αδειάζεις με ακρίβεια το μίγμα που έχει κολλήσει στις πτυχές ενός μπολ. Το τρίτο εργαλείο που θα λατρέψεις μόλις το αποκτήσεις είναι το Πινέλο σιλικόνης με δοχείο "Misty". Απαραίτητο τόσο στη μαγειρική, όσο και στη ζαχαροπλαστική, το πινέλο Misty διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο λαδιού για να λαδώνεις τα σκεύη σου, τη σχάρα ή το φαγητό εύκολα και βολικά, χωρίς τη λερώνεις άσκοπα περισσότερα σκεύη στην κουζίνα σου.

4. Κόσκινο


Αν σου αρέσουν τα αφράτα αποτελέσματα… πρέπει να κοσκινίζεις πάντα το αλεύρι σου. Και το κατάλληλο εργαλείο για αυτό δεν είναι άλλο από το κόσκινο! Το κόσκινο "Acer" θα σε βοηθήσει να κοσκινίσεις εύκολα και γρήγορα το αλεύρι, την άχνη ζάχαρη, το κακάο και άλλα συστατικά θέλεις και να πετύχεις αυτή τη λαχταριστή, αφράτη, φουσκωτή ζύμη που έχεις στο μυαλό σου. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει μια εργονομική λαβή για άνετο χειρισμό, ώστε να κοσκινίζεις πάντα με ακρίβεια μέσα στο σκεύος που χρησιμοποιείς χωρίς να λερώνεις τον πάγκο της κουζίνας σου.

5. Ανοξείδωτα τσέρκια - κουπ πατ για μπισκότα


Όλοι μας λατρεύουμε τα μπισκότα και τα μελομακάρονα τα Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι; Τελευταίο στη λίστα έρχεται το εργαλείο ζαχαροπλαστικής που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά! Τα Ανοξείδωτα τσέρκια - κουπ πατ για μπισκότα "Misty" είναι μια συλλογή κουπ-πατ 15 τεμαχίων διαφόρων σχεδίων που θα σε βοηθήσει να δώσεις σχήμα και να διακοσμήσεις τα γλυκά σου. Κόψε, φόρμαρε και φτιάξε σχέδια σε cookies, ζαχαρόπαστα, pancakes, ή ακόμη και σε μαλακά φρούτα και σάντουιτς που θα απολαμβάνεις και εσύ και η παρέα σου!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της NAVA μπορείς να βρεις σκεύη για γλυκά, για τούρτες, για κέικ αλλά και όλα τα επαγγελματικά σκεύη ζαχαροπλαστικής που χρειάζεσαι. Μπορείς εύκολα να ανακαλύψεις όλη την ποικιλία NAVA σε σκεύη, εργαλεία και φόρμες ζαχαροπλαστικής κάνοντας κλικ εδώ! Γιατί το να δημιουργείς, δεν πρέπει να είναι δύσκολη υπόθεση!

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!