×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Σκεύη & Εργαλεία Μαγειρικής που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

nava

Σου αρέσει το καλό φαγητό αλλά δεν θέλεις να ζορίζεσαι για να δημιουργήσεις τις αγαπημένες σου γεύσεις; Ψάχνεις τρόπους και μαγειρικά σκεύη για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη ή σου αρέσουν τα ιδιαίτερα και σύγχρονα εργαλεία μαγειρικής; 

Σε αυτό το άρθρο η ομάδα της NAVA σου παρουσιάζει όλα τα χρηστικά είδη κουζίνας που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν, για να μαγειρεύεις πάντα γρήγορα και εύκολα φαγητά!

Διπλή Γκριλιέρα… δηλαδή;


Πώς θα κάνεις το φιλέτο κοτόπουλο, τα σουβλάκια και τις μπριζόλες ακόμη πιο ζουμερές; Μαγείρεψε με τη διπλή γκριλιέρα "Funtzio"! Διαθέτει 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone και εγκεκριμένη σιλικόνη για να περιορίζει τις οσμές στη κουζίνα σου. Είναι απόλυτα ανθεκτική και σου δίνει την αίσθηση ότι το κρέας μαγειρεύεται σε φυσική πέτρα, εξασφαλίζοντας πάντα απόλυτα υγιεινές και λαχταριστές γεύσεις!

Τετράγωνη… Ημίχυτρα - Γάστρα (2 σε 1)



Εσύ το ήξερες ότι μπορείς να βρεις ημίχυτρα και γάστρα σε ένα; Η Τετράγωνη ημίχυτρα-γάστρα "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone είναι μια ιδανική επιλογή για υγιεινό και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και διαθέτει ένα υψηλής αντοχής γυάλινο καπάκι με ειδική τρύπα για την διάχυση αρωματικών ουσιών καθώς ψήνεις στο φούρνο.

Γκριλιέρα και Πιατέλα μαζί; Φαντασία δίχως όρια στην κουζίνα!



Είσαι και εσύ λάτρης του μπάρμπεκιου; Μήπως τώρα που διαβάζεις αυτό το blog λαχταράς μελιτζάνες ή πανσέτες στο γκριλ; Αν ναι, μπορείς να νιώσεις και εσύ επαγγελματίας ψήστης με την Γκριλιέρα-πιατέλα "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone. H απόλυτα ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση προσδίδει τέλεια γεύση, σαν να μαγειρεύεις σε φυσική πέτρα, ενώ η λεία επιφάνεια της διευκολύνει το καθάρισμα μετά το μαγείρεμα. Πιάσε λοιπόν μια λαβίδα και γύρνα όλα τα φιλετάκια σου στο λεπτό!

Όχι ένα απλό Τηγάνι, αλλά… Κρεπιέρα!



Οι κρέπες είναι ένα εύκολο, γρήγορο και αγαπημένο γεύμα μικρών και μεγάλων. Συνήθως γίνονται σε κάποιο τηγάνι αφού πρώτα το αλείψουμε με λάδι ή βούτυρο. Η διαδικασία όμως μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολη με την Κρεπιέρα "TAURUS". Η εξαιρετική και ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ η εργονομική λαβή από βακελίτη, παραμένει κρύα ακόμη και μετά από ώρες μαγειρέματος για να γυρνάς τις κρέπες σου χωρίς φόβο!

Τηγάνι για Pancakes 


Θέλεις να κάνεις υπέροχα brunch με αυγά, φασόλια, μπέικον, λουκάνικα αλλά και pancakes με ένα μόνο σκεύος; Ανακάλυψε το Τηγάνι Pancake "Nature" με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις της NAVA και απόλαυσε εσύ και η οικογένεια σου ένα απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα με τέλειες γεύσεις. Ένα μαγειρικό σκεύος που θα σου λύσει τα χέρια επιτρέποντας σου επιτρέπει να φτιάχνεις παράλληλα 4 pancakes στο ίδιο μέγεθος ή 4 αυγά για πρωινό!

Κόπτης Αβοκάντο



Το αβοκάντο είναι το σύγχρονο super food, συνδυάζεται άψογα με διάφορα φαγητά, γλυκά και σαλάτες, αλλά η αλήθεια είναι το καθάρισμα του είναι λίγο περίπλοκο. Αν σου αρέσει η σάλτσα γουακαμόλε ή τα αυγά μαζί με αβοκάντο, θα χρειαστείς σίγουρα τον κόπτη αβοκάντο της σειράς Misty. Ένα εργονομικό μικρό gadget που να καθαρίζεις σωστά, γρήγορα και με ασφάλεια τα αβοκάντο στη κουζίνα σου! 

Συσκευή αφαίρεσης κουκουτσιών



Μισείς τα κουκούτσια; Το ίδιο και εμείς! Για αυτό φέραμε τον απόλυτο σύμμαχο της κουζίνας: Τη συσκευή αφαίρεσης κουκουτσιών για κεράσια, βύσσινα και ελιές! Φτιάξε σπιτικές μαρμελάδες ή άλλες γλυκές και αλμυρές συνταγές εύκολα και γρήγορα. Πώς λειτουργεί; Πιέζοντας απλά το μοχλό, αφαιρείς στο λεπτό τα κουκούτσια, χωρίς να λερώνεις τα χέρια σου, τον πάγκο της κουζίνας ή άλλα σκεύη. 

Καθαριστής Κολοκυθιού



Φτιάξε την απόλυτη συνταγή για γιουβαρλάκια και καθάρισε μελιτζάνες και πιπεριές με λίγες μόνο κινήσεις με τον ανοξείδωτο καθαριστή κολοκυθιού "Misty". Ένα απαραίτητο εργαλείο κουζίνας που αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τους σπόρους του κολοκυθιού, της μελιτζάνας αλλά και της πιπεριάς κατά τη προετοιμασία των γευμάτων. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εισάγεις τον καθαριστή και να στριφογυρίσεις την οδοντωτή άκρη! Έτσι, αφαιρείς τους σπόρους ή τη σάρκα των λαχανικών και των φρούτων και δημιουργείς τις πιο νόστιμες συνταγές γεμιστών φαγητών χωρίς καμία δυσκολία!

Στη ΝAVA θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από μαγειρικά σκεύη και εργαλεία για τη κουζίνα, κατάλληλα για οικιακούς μάγειρες και σεφ, αρχάριους και επαγγελματίες!

Ανακάλυψε μέσα από μία μεγάλη γκάμα, τηγάνια, κατσαρόλες, γάστρες, ταψιά & φόρμες ψησίματος, πολυχρηστικά σκεύη μαγειρικής, εργαλεία κουζίνας, είδη σερβιρίσματος και πολλές άλλες έξυπνες λύσεις από αλουμίνιο ή ατσάλι σε διάφορα μεγέθη, για καθημερινή χρήση, υψηλή αντοχή και εύκολο μαγείρεμα.

Επισκέψου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρεις αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σου!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!