Τίποτα δεν… «φωνάζει» καλοκαίρι περισσότερο από ένα φρεσκοψημένο ψάρι. Πήγατε στο κοντινό σας ιχθυοπωλείο, διαλέξατε το ψάρι που σας έκανε «κλικ» και τώρα ήρθε η ώρα να το ψήσετε… Ποιος όμως είναι ο σωστός τρόπος ψησίματος ενός ψαριού ή ενός θαλασσινού; Συνεχίστε το διάβασμα για να μαγειρέψετε με επιτυχία ένα ψάρι!
Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και απολαύστε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας… Το μυστικό είναι στην λεπτομέρεια και φυσικά το κατάλληλο σκεύος θα κάνει τη διαφορά!
Εάν μαγειρεύετε φρέσκα θαλασσινά, θα πρέπει πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το κατάλληλο τηγάνι. Άλλωστε, το καλό ψάρι είναι πολυτέλεια και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Επειδή μας αρέσει να μαγειρεύουμε ψάρια με διάφορους τρόπους για διαφορετικά πιάτα και περιστάσεις, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τηγάνια και σκεύη μαγειρικής για ψήσιμο ψαριού.
Το αγαπημένο μας: Τηγάνι από αλουμίνιο, με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone.
Το ψάρι στο τηγάνι.. το τίμιο το νόστιμο, το παραδοσιακό. Χρησιμοποιήστε το τηγάνι από αλουμίνιο, με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone Nature! Η εξαιρετική και ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχουν PFOA.
Οι 5 αντικολλητικές επιστρώσεις προσδίδουν μακρά διάρκεια ζωής στα σκεύη. Εξασφαλίζουν απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα, με τέλεια γεύση σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα. Η αντιολισθητική, εργονομική λαβή με όψη ξύλου, παραμένει κρύα ακόμη και μετά από ώρες μαγειρέματος και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να χειριστεί με ευκολία το σκεύος. Τα σκεύη της σειράς NATURE έχουνε κατασκευαστεί για να αντέχουν τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα.
Αν ψάχνετε για ένα απλό και υγιεινό δείπνο το βράδυ της εβδομάδας, όπως σολομό, το αντικολλητικό σχαροτήγανο “Ωmega” είναι το ιδανικό σκεύος. Ακόμη και τα πιο ευαίσθητα φιλέτα βγαίνουν άρτια σε εμφάνιση και φυσικά πεντανόστιμα! Δε θέλει επιπλέον λάδι ή λίπος… μόνο τρόπο!
Αγοράστε το αντικολλητικό σχαροτήγανο, για πλήθος συνταγών!
To αγαπημένο μας: Σχαροτήγανο "Ωmega" με αντικολλητική επίστρωση stone.
Αν θέλετε να βάλετε τα φιλέτα σας στη σχάρα, σας προτείνουμε το πολυσκεύος μαγειρικής νέας γενιάς, υψηλής ποιότητας σκευών FUNTZIO. Με αρκετή επιφάνεια για τουλάχιστον τρία φιλέτα, κάθε κομμάτι θα γίνει υπέροχα τραγανό. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πολυσκεύος ως κατσαρόλα, γάστρα ή μεμονωμένο το καπάκι ως γκριλιέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
To αγαπημένο μας για ψήσιμο ψαριού: Πολυχρηστικό σκεύος μαγειρικής FUNTZIO με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone.
Υπάρχουν λίγα πράγματα καλύτερα από ένα καλοψημένο ψάρι. Ψήστε καλά και από τις 2 πλευρές χωρίς να σας κολλήσει η πέτσα ή να διαλυθεί το ψάρι… με την διπλή γκριλιέρα FUNTZIO! Διπλή γκριλιέρα "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα ζουμερό κομμάτι ψαριού γεμάτο γεύση.
To αγαπημένο μας: Διπλή γκριλιέρα "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone.
Αν θέλετε να ψήσετε μια πλευρά ψαριού όπως σολομός ή φιλέτα ψαριού, η επιφάνεια ψησίματος "Nature" με αντικολλητική επίστρωση stone μας είναι η σωστή επιλογή. Απαραίτητη στη ζαχαροπλαστική, άλλα και τη μαγειρική, είναι ιδανική για να ψήσετε μπισκότα, κουλουράκια, παντεσπάνι, ψωμάκια και λοιπά αρτοσκευάσματα, αλλά κατάλληλη ακόμη και για να ψήσετε πίτσα ή μικρές μερίδες τροφίμων όπως φιλέτα ψαριού, λαχανικά ή γαρίδες στο φούρνο.
Για ψητές γαρίδες στο φούρνο: Επιφάνεια ψησίματος "Nature".