×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Πως να μαγειρέψω σωστά ένα ψάρι (ή θαλασσινό!)

nava

Τίποτα δεν… «φωνάζει» καλοκαίρι περισσότερο από ένα φρεσκοψημένο ψάρι. Πήγατε στο κοντινό σας ιχθυοπωλείο, διαλέξατε το ψάρι που σας έκανε «κλικ» και τώρα ήρθε η ώρα να το ψήσετε… Ποιος όμως είναι ο σωστός τρόπος ψησίματος ενός ψαριού ή ενός θαλασσινού; Συνεχίστε το διάβασμα για να μαγειρέψετε  με επιτυχία ένα ψάρι! 

Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και απολαύστε το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας… Το μυστικό είναι στην λεπτομέρεια και φυσικά το κατάλληλο σκεύος θα κάνει τη διαφορά!

Εάν μαγειρεύετε φρέσκα θαλασσινά, θα πρέπει πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το κατάλληλο τηγάνι. Άλλωστε, το καλό ψάρι είναι πολυτέλεια και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Επειδή μας αρέσει να μαγειρεύουμε ψάρια με διάφορους τρόπους για διαφορετικά πιάτα και περιστάσεις, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τηγάνια και σκεύη μαγειρικής για ψήσιμο ψαριού.

Το αγαπημένο μας: Τηγάνι από αλουμίνιο, με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone. 

Το ψάρι στο τηγάνι.. το τίμιο το νόστιμο, το παραδοσιακό. Χρησιμοποιήστε το τηγάνι από αλουμίνιο, με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone Nature! Η εξαιρετική και ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχουν PFOA.

Οι 5 αντικολλητικές επιστρώσεις προσδίδουν μακρά διάρκεια ζωής στα σκεύη. Εξασφαλίζουν απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα, με τέλεια γεύση σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα.  Η αντιολισθητική, εργονομική λαβή με όψη ξύλου, παραμένει κρύα ακόμη και μετά από ώρες μαγειρέματος και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να χειριστεί με ευκολία το σκεύος. Τα σκεύη της σειράς NATURE έχουνε κατασκευαστεί για να αντέχουν τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα. 

Τα αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη μας διαπρέπουν στο να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική γεύση στη συνταγή μας! Η πιατέλα γκρίλ FUNTZIO εγγυάται γρήγορο κι εύκολο μαγείρεμα. Διαθέτει μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, η οποία είναι κατά το ήμισυ γκριλ, ενώ η υπόλοιπη είναι επίπεδη. Χρησιμοποιήστε το ανάλογα με τις ανάγκες σας στην εστία ή στο φούρνο αφαιρώντας πρώτα τις λαβές από σιλικόνη.

H απόλυτα ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση προσδίδει τέλεια γεύση, σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα. Διαθέτει υψηλή αντοχή σαν πέτρα, ανθεκτικότητα στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και λεία επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια.



 

Αν ψάχνετε για ένα απλό και υγιεινό δείπνο το βράδυ της εβδομάδας, όπως σολομό, το αντικολλητικό σχαροτήγανο “Ωmega” είναι το ιδανικό σκεύος. Ακόμη και τα πιο ευαίσθητα φιλέτα βγαίνουν άρτια σε εμφάνιση και φυσικά πεντανόστιμα! Δε θέλει επιπλέον λάδι ή λίπος… μόνο τρόπο!

Αγοράστε το αντικολλητικό σχαροτήγανο, για πλήθος συνταγών!

To αγαπημένο μας: Σχαροτήγανο "Ωmega" με αντικολλητική επίστρωση stone.

Αν θέλετε να βάλετε τα φιλέτα σας στη σχάρα, σας προτείνουμε το πολυσκεύος μαγειρικής νέας γενιάς, υψηλής ποιότητας σκευών FUNTZIO. Με αρκετή επιφάνεια για τουλάχιστον τρία φιλέτα, κάθε κομμάτι θα γίνει υπέροχα τραγανό. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πολυσκεύος ως κατσαρόλα, γάστρα ή μεμονωμένο το καπάκι ως γκριλιέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

To αγαπημένο μας για ψήσιμο ψαριού: Πολυχρηστικό σκεύος μαγειρικής FUNTZIO με 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone.

Υπάρχουν λίγα πράγματα καλύτερα από ένα καλοψημένο ψάρι. Ψήστε καλά και από τις 2 πλευρές χωρίς να σας κολλήσει η πέτσα ή να διαλυθεί το ψάρι… με την διπλή γκριλιέρα FUNTZIO! Διπλή γκριλιέρα "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα ζουμερό κομμάτι ψαριού γεμάτο γεύση. 

To αγαπημένο μας: Διπλή γκριλιέρα "Funtzio" με αντικολλητική επίστρωση stone.

Αν θέλετε να ψήσετε μια πλευρά ψαριού όπως σολομός ή φιλέτα ψαριού, η επιφάνεια ψησίματος "Nature" με αντικολλητική επίστρωση stone μας είναι η σωστή επιλογή. Απαραίτητη στη ζαχαροπλαστική, άλλα και τη μαγειρική, είναι ιδανική για να ψήσετε μπισκότα, κουλουράκια, παντεσπάνι, ψωμάκια και λοιπά αρτοσκευάσματα, αλλά κατάλληλη ακόμη και για να ψήσετε πίτσα ή μικρές μερίδες τροφίμων όπως φιλέτα ψαριού, λαχανικά ή γαρίδες στο φούρνο. 

Για ψητές γαρίδες στο φούρνο: Επιφάνεια ψησίματος "Nature".


Αν θέλετε να ψήσετε γαρίδες και να τις απολαύσετε σωτέ, αγοράστε γουοκ και δημιουργήστε αμέτρητες συνταγές!

Το wok “Cantonese” κατασκευάζεται από ατσάλι, τον καλύτερο αγωγό θερμότητας, με αποτέλεσμα να αναπτύσσει άμεσα υψηλή θερμοκρασία και να επιτυγχάνει γρήγορο και ομοιόμορφο μαγείρεμα, εξοικονομώντας ενέργεια. Διαθέτει ελαφρύ σκελετό για εύκολο χειρισμό και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Με συμπαγές, στιβαρό ξύλινο χερούλι εγγυάται σταθερό κράτημα και με αντικολλητική επίστρωση που ταυτόχρονα διασφαλίζει την αντιδιαβρωτική προστασία της επιφάνειας του σκεύους.

Για ψητές γαρίδες:  Γουόκ "Cantonese"

Ανακαλύψτε ειδικά σχαροτήγανα και γκριλιέρες για ιδανικό ψήσιμο τύπου “ΒΒQ” στο σπίτι αλλά και την γκάμα μας σε ταψιά και φόρμες ψησίματος NAVA.

«Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Με αυτό το άρθρο ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!

Απολαμβάνουμε τα ψάρια ακόμα κι αν τα παραψήσαμε ή αφήσαμε το δέρμα τους στη σχάρα. Με τον καιρό έρχεται η γνώση, η τέχνη του ψησίματος και η πείρα!

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα απίστευτο δείπνο με ψάρι – απολαύστε με καλή παρέα και νόστιμα συνοδευτικά! Καλή όρεξη από την NAVA!

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!