×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Πρωτότυπα Πασχαλινά Δώρα για όλη την οικογένεια από την NAVA

nava

Μπορεί όταν σκέφτεσαι «τι πασχαλινό δώρο να πάρω;» το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό να μην είναι μαγειρικά σκεύη και εργαλεία κουζίνας… αλλά πολλές φορές τα πιο χρηστικά δώρα είναι αυτά με την μεγαλύτερη αξία!

Η αναζήτηση των δώρων των εορτών μπορεί να είναι ένα αρκετά απαιτητικό σπορ, για αυτό τώρα που είναι Πάσχα δημιουργήσαμε μια σειρά με προτάσεις για τα φετινά πασχαλινά δώρα. Ναι, Πάσχα έρχεται, όχι Χριστούγεννα, αλλά όλο και κάποιο Πασχαλινό δωράκι θα χρειαστεί να αγοράσεις, είτε για κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, είτε για κάποιο φιλικό πρόσωπο. Δες στο άρθρο που ακολουθεί τις καλύτερες προτάσεις για δώρα αναλόγως με το άτομο!

Ψάχνεις κάτι για την μητέρα σου;


Τα έχει όλα στην κουζίνα της, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Άρα τι να της πάρεις; Κάτι πρακτικό και πρωτότυπο! Το πολυσκεύος μαγειρικής νέας γενιάς, υψηλής ποιότητας σκευών FUNTZIO μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατσαρόλα, γάστρα ή μεμονωμένο το καπάκι ως γκριλιέρα ανάλογα με την ανάγκη.

Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. H απόλυτα ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση προσδίδει τέλεια γεύση, σαν να μαγειρεύεις σε φυσική πέτρα, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα. Διαθέτει υψηλή αντοχή σαν πέτρα, ανθεκτικότητα στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και λεία επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα.  Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου βοηθά να διοχετεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Έτσι, εξασφαλίζεται ομοιόμορφο μαγείρεμα, σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια. 

Κάνε το δώρο στη μητέρα σου και λύσε της τα χέρια στο επόμενο οικογενειακό γεύμα!

Είσαι σε αναζήτηση δώρου για τον πατέρα σου;


Είναι ο κλασσικός μπαμπάς, που έμαθε να βράζει νερό για μακαρόνια μόλις βγήκε στην… σύνταξη; Ο μπαμπάς που λατρεύει το BBQ αλλά δεν κάνει τόσο συχνά όσο θα ήθελε; Σου έχουμε το ιδανικό δώρο για αυτόν: τη διπλή γκριλιέρα 5 αντικολλητικών επιστρώσεων stone από την σειρά FUNTZIO.

Η εγκεκριμένη σιλικόνη που περιλαμβάνει, μειώνει τις οσμές και τον καπνό που διαχέεται στην κουζίνα σας και αποτρέπει πιθανά ατυχήματα κατά το γύρισμα του σκεύους. Η σιλικόνη συγκρατεί επίσης την υγρασία εντός του σκεύους, με αποτέλεσμα το φαγητό να παραμένει ζουμερό και τρυφερό. Περιλαμβάνει επίσης μαγνήτη στην λαβή, έτσι ώστε να διασφαλίζεται απόλυτο σφράγισμα κατά το μαγείρεμα. H απόλυτα ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση προσδίδει τέλεια γεύση σαν να μαγειρεύεις σε φυσική πέτρα, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα και εύκολο καθάρισμα. Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. 

Είναι κατάλληλη για εστίες αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές, αλογόνου και ο πατέρας σου θα την λατρέψει για την ευκολία και το γευστικό αποτέλεσμα, σαν αληθινό BBQ!

Πιο οικονομικά δώρα για οικογενειακούς φίλους

Ψάχνεις κάτι για όλες τις ηλικίες;


Είναι πρακτικό και πρωτότυπο ενώ κρατά το περιεχόμενο των ανοιχτών συσκευασιών φρέσκο και αναλλοίωτο: Tα πρακτικά κλιπ Misty της NAVA!

Όμορφος και λειτουργικός σχεδιασμός με δυνατό ελατήριο που σφραγίζει αεροστεγώς τις ανοιχτές συσκευασίες και διατηρεί τρόφιμα και σνακ φρέσκα και τραγανά για μεγαλύτερο διάστημα. Με μαγνήτη στην πίσω επιφάνεια, είναι ιδανικά για στερεώσετε σημειώσεις σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια εντός ή εκτός της κουζίνας. Μπορεί κανείς να κρατήσει τη λίστα για τα ψώνια, να αφήσει σημειώματα στους αγαπημένους του ή να κρεμάσει τις αγαπημένες φωτογραφίες του πάνω στο ψυγείο  ομορφαίνοντας ταυτόχρονα τον χώρο. Χρήσιμα ακόμη και για το κρέμασμα της πετσέτας.

Αρχίζουν οι ζεστές ημέρες της Άνοιξης, ιδανικά δώρα για φίλους τα ανοξείδωτα θερμός NAVA. Εντυπωσιακά χρώματα και μοντέρνος μοναδικός σχεδιασμός για εύκολη μεταφορά του αγαπημένου σου ροφήματος και έως 12 ώρες ζεστό ή κρύο.

Το ανοξείδωτο θερμός Acer της NAVA είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 304 (18/8 stainless steel). Με διπλό τοίχωμα, διατηρεί τη θερμοκρασία τόσο των ζεστών όσο και των κρύων ροφημάτων έως και 12 ώρες. Διαθέτει βιδωτό πώμα-βαλβίδα για ασφαλές κλείσιμο χωρίς διαρροές και απόλυτα ελεγχόμενη ροή και καπάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ποτήρι. Εξαιρετικά ελαφρύ, ιδανικό για το γραφείο, την παραλία, τα ταξίδια, το σχολείο, το κάμπινγκ και οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα.

Όλοι πίνουν καφέ ή τσαϊ, για αυτό αυτή η καφετιέρα Terrestrial της NAVA είναι το ιδανικό δώρο!

Η παρασκευή ενός ροφήματος με μια καφετιέρα εμβόλου είναι ιδανική και έχει σημαντικά πλεονεκτήματα συγκριτικά με την ηλεκτρική καφετιέρα καθώς επιτρέπει τη διατήρηση όλων των πολύτιμων φυσικών ελαίων που απορροφούν τα χάρτινα φίλτρα και απελευθερώνει όλο το άρωμα του καφέ, ενώ παράλληλα του προσδίδει ένα πυκνό και πλούσιο σώμα. 

Κατασκευασμένη από πυρίμαχο γυαλί, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, καπάκι από ξύλο bamboo, ενώ το έμβολο και το φίλτρο της είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι (18/8).

Ανακάλυψε κι άλλα πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους σε καταπληκτικές τιμές μόνο στην NAVA! Καλό Πάσχα!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!