×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Όμορφα δώρα για τη γιορτή της μητέρας που πλησιάζει!

nava


Γιορτάζει η Μαμά σας ή εσείς σαν μητέρα; Έφτασε η γιορτή της μητέρας και δεν ξέρετε τι δώρο να επιλέξετε; Θα σας προτείνουμε στοχευμένα και πρακτικά δώρα για να κάνετε τη μητέρα σας να νιώσει πως την αγαπάτε και ταυτόχρονα να τη βοηθήσετε με όλες τις ευθύνες που έχει αναλάβει! 

Kατά την επιλογή ενός δώρου σίγουρα πρέπει να συνυπολογίζουμε το budget, την ηλικία του ατόμου που γιορτάζει, το χαρακτήρα του αλλά και τις ανάγκες που πιθανόν έχει. Καθώς μιλάμε για την μητέρα μας, όλα αυτά τα γνωρίζουμε οπότε πάμε απευθείας στην επιλογή! (Ακούγεται εύκολο, ε;)

Ένα άρωμα

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να χαρίσετε στη μητέρα σας, το αγαπημένο της άρωμα! Αν θεωρείτε αυτήν την ιδέα τετριμμένη τότε μπορείτε να πάτε σε ένα αρωματοπωλείο και να της φταίξετε ένα άρωμα αποκλειστικά δικό της επιλέγοντας τα βασικά συστατικά και δίνοντας του το όνομα της!

Κορνίζα και φωτογραφία μαζί με τη μαμά σας με ένα όμορφο μήνυμα

Ένα πολύ γλυκό δώρο που θα μπει σε περίοπτη θέση στο σπίτι της μαμάς σας, δείχνει αγάπη και θετική σκέψη!

Αρωματικά κεριά

Ένα όμορφο και μοσχομυρωδάτο αρωματικό κερί είναι μια από τις πολυτέλειες της ζωής που η μητέρα σας θα εκτιμήσει αν δεν είναι ήδη λάτρης! Δοκιμάστε το!

Μοντέρνα σερβίτσια

Εντάξει η αλήθεια είναι πως οι μαμάδες έχουν μια μανία με τα σερβίτσια, όμως συνήθως είναι πιο παλαιομοδίτικά ή και πολύ κλασσικά. Δώστε έναν αέρα ανανέωσης, με μοντέρνα σερβίτσια της σειράς Soho Classic!

Το σερβίρισμα των εδεσμάτων και των γλυκών, γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό. Μοναδικά σχέδια σε πιάτα, σαλατιέρες, πιατέλες, μαχαιροπήρουνα αλλά και κούπες, μπολ δημητριακών και σετ μπεμπέ για τους μικρούς μας φίλους είναι NAVA και θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας!

Φυτά και λουλούδια

Λίγο πράσινο στον εξωτερικό και εσωτερικό μας χώρο γαληνεύει την ψυχή μας. Κάντε δώρο στη μαμά σας φυτά και λουλούδια για το μπαλκόνι ή την αυλή, σίγουρα θα ενθουσιαστεί!

Κούπα με ένα όμορφο μήνυμα για τη μητέρα

Τι χρησιμοποιεί κάθε μέρα η μητέρα σας και όλος ο κόσμος; Μια κούπα! Φτιάξτε της μια custom κούπα με την φωτογραφία σας ή αν είστε πιο μίνιμαλ τύπος διαλέξτε μια από την συλλογή μας σε κούπες.

Έξυπνα Gadget μαγειρικής

Η συλλογή από κουτάλες, σπάτουλες, πιρούνες, αναδευτήρες, τσιμπίδες, αποφλοιωτές, γάντια, μαχαίρια, επιφάνειες κοπής, τρίφτες αλλά και εργαλεία παρασκευής καφέ και τσάι είναι μόνο κάποια από τα πιο αγαπημένα εργαλεία κουζίνας που θα ανακαλύψετε στη NAVA και η μητέρα σας θα λατρέψει!

Συνήθως οι μαμάδες δεν περιμένουν από τα παιδιά τους ακριβά δώρα καθώς μόνο η σκέψη μετράει! Για αυτό συνδυάστε την λειτουργικότητα, την πρακτική αξία και το φιλικό budget επιλέγοντας δωράκια από τη σειρά εργαλείων μαγειρικής Μisty ή από τα σκεύη μαγειρικής NAVA!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!