×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Οι 4+1 καλύτερες φόρμες για κέικ, muffins και άλλα!

nava

Η γκάμα σε ταψιά και φόρμες ψησίματος NAVA είναι μεγάλη, σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τις κλασικές αντικολλητικές προτάσεις σε παραδοσιακές φόρμες αλλά και πιο σύγχρονες που χαρίζουν έμπνευση για νέες, μοναδικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής και όχι μόνο!

Δώστε τη δική σας νότα στο μαγείρεμα σας επιλέγοντας φόρμες ψησίματος στις καλύτερες τιμές και με τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. 

Αποκτήστε και εσείς φόρμα για κέικ, muffins, χαλβά, τάρτα ή ψωμί σε όποιο σχέδιο και υλικό ταιριάζει στην επιλογή σας. Επιλέξτε φόρμα μεταλλική βαθιά ή ρηχή, σιλικόνης ή από χάλυβα, αντικολλητική και λυόμενη σε σχήμα καρδιά, στρογγυλή ή ορθογώνια και απολαύστε το αποτέλεσμα!

H κλασσική φόρμα για κέικ.

Η φόρμα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλύτερα αποτελέσματα. Τα εσωτερικά πλευρικά τοιχώματα είναι πολυγωνικά, τα οποία δίνουν στο ψήσιμο ένα ιδιαίτερο σχήμα. 

Η αντικολλητική κεραμική επίστρωση εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεση του κέικ, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του σκεύους μετά τη χρήση. 

Ανακαλύψτε την φόρμα σε σχήμα καρδιάς εδώ.

Για το επόμενο μυρωδάτο κέικ, επιλέξτε μία φόρμα ζαχαροπλαστικής από τα εργαλεία ζαχαροπλαστικής της NAVA…

H αποσπώμενη φόρμα για κέικ.

Με την Φόρμα Νature θα απολαύσετε σπιτικό, πεντανόστιμο κέικ που θα τραβήξει την προσοχή σε κάθε τραπέζι με τη νοστιμιά και το υπέροχο ψήσιμό του. Με το ειδικό κλιπ απελευθέρωσης που διαθέτει θα ξεφορμάρει εύκολα το κέικ χωρίς κίνδυνο να σας αλλοιωθεί στην όψη. 

Η αποσπώμενη φόρμα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλύτερα αποτελέσματα. Η αντικολλητική επίστρωση stone, σε συνδυασμό με τον αποσπώμενο μηχανισμό που διαθέτει, εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεση του κέικ, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του σκεύους μετά τη χρήση.


Φόρμα για τάρτες.

Η αντικολλητική ατσάλινη φόρμα για τάρτες έχει επίστρωση stone και είναι ο σύμμαχος σας για γλυκές και αλμυρές δημιουργίες.

Η φόρμα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλύτερα αποτελέσματα. Τα εσωτερικά πλευρικά τοιχώματα είναι κυματοειδή, τα οποία και δίνουν στο ψήσιμο ένα ιδιαίτερο σχήμα. Η αντικολλητική επίστρωση stone επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση της τάρτας, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του σκεύους μετά τη χρήση.


Φόρμα για ψήσιμο ψωμιού.

Το σκεύος για να ψήνετε ψωμί τύπου τοστ στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Η φόρμα για ψωμί είναι κατασκευασμένη από ατσάλι που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλύτερα αποτελέσματα.  Η αντικολλητική επίστρωση stone εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεση του κέικ, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του σκεύους μετά τη χρήση.

Αντικολλητικές φόρμες ζαχαροπλαστικής από σιλικόνη ή μεταλλικές με έξτρα αντικολλητική επίστρωση για κέικ και πεντανόστιμα γλυκά που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους, για απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα. 

Στην ποικιλία μας θα βρείτε και φόρμα για muffins με κεραμική επίστρωση καθώς και φόρμες σε νέα απίθανα σχέδια! 


Ανακαλύψτε τις φόρμες σιλικόνης της NAVA και ξεφορμάρετε πιο εύκολα από ποτέ! Ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη για απίθανα γλυκίσματα, δείτε τα όλα.


H δική μας πρόταση: Σετ φόρμες κέικ και τάρτας με αντικολλητική επίστρωση.

Ένα σετ, ιδανικό για δώρο! Οι φόρμες είναι κατασκευασμένες από ατσάλι, το οποίο εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στα σκεύη για καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα.

Η αντικολλητική τους επίστρωση stone καθιστά δυνατή την εύκολη αφαίρεση του κέικ ή της τάρτας, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό των σκευών μετά τη χρήση.

Το σετ διατίθεται σε όμορφη συσκευασία δώρου και περιλαμβάνει:

Φόρμα κέικ αποσπώμενη με πλαϊνό μεταλλικό άγκιστρο το οποίο ξεφορμάρει το κέικ ευκολά και γρήγορα και σας το προσφέρει ακέραιο και έτοιμο για σερβίρισμα. 

Φόρμα κέικ στρόγγυλη με απόλυτα λεία επιφάνεια για εύκολο ξεφορμάρισμα.

Φόρμα τάρτας με κυματοειδή πλευρικά τοιχώματα, τα οποία και δίνουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα στο σχήμα της τάρτας.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει με τη σειρά της NAVA από φόρμες ψησίματος. Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε και τα απαραίτητα εργαλεία μαγειρικής και εργαλεία ζαχαροπλαστικής όπως κορνέ, μπολ και άλλα.

Ανακαλύψτε τα ιδανικά είδη κουζίνας ΝAVA για τη μαγειρικής σας! Μπείτε τώρα στο navaideas.gr! 

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!