×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

NAVA Imperial: Tα νέα σκεύη φούρνου αποκλειστικά στον Μασούτη έως -61% φθηνότερα!

nava

NAVA Imperial: H νέα σειρά μαγειρικών σκευών για το φούρνο που θα λατρέψετε και θα βρείτε αποκλειστικά στα super market Μασούτης, έως -61% φθηνότερα, με την mascard.

Μαγειρικά σκεύη Imperial… Γίνε ο Βασιλιάς της κουζίνας σου με τα άρτι αφιχθέντα πρωτοποριακά σκεύη και εργαλεία μαγειρικής για φούρνο! 


Η σειρά που τόσο αγαπήσατε επιστρέφει τώρα και με υπέροχα σκεύη για τον φούρνο! Στην συλλογή προστέθηκαν επιλεγμένα εργονομικά σκεύη που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη στην κουζίνα. Ανακαλύψτε το νέο ορθογώνιο ταψί αλουμινίου “Imperial” με αντικολλητική επίστρωση stone, επιφάνειες ψησίματος σε διάφορα σχήματα, ειδικό αντιολισθητικό γάντι από σιλικόνη, ψηφιακή κανάτα-ζυγαριά με δοσομετρητή, φόρμες για κέικ, ψωμί και τάρτα από ατσάλι και ταψί για muffins με αντικολλητική επίστρωση stone. Τα απαραίτητα σκεύη και εργαλεία για οποιαδήποτε συνταγή στον φούρνο!

Σκεύη απαραίτητα στη ζαχαροπλαστική, άλλα και τη μαγειρική, είναι ιδανικά για να ψήσετε μπισκότα, κουλουράκια, παντεσπάνι, muffins, ψωμάκια και λοιπά αρτοσκευάσματα, αλλά κατάλληλα ακόμη και για να ψήσετε πίτσα ή μικρές μερίδες τροφίμων όπως λαχανικά ή γαρίδες ή να ζεστάνετε ένα γεύμα στον φούρνο… Η αντικολλητική επίστρωση stone εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεση των υπολειμμάτων, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό των σκευών μετά τη χρήση.


«Mοναδικά σκεύη για συνταγές στο φούρνο…»

Η σειρά “Imperial” της NAVA διαθέτει μοναδικά σκεύη σε μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό σχεδιασμό, κατασκευασμένα από αλουμίνιο και ατσάλι, υλικά που εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλύτερο μαγειρικό αποτέλεσμα. Η αντικολλητική επίστρωση stone επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του φαγητού καθώς και εύκολο καθαρισμό του σκεύους μετά τη χρήση.

«Εύκολα στη χρήση και στο καθάρισμα!»

Τα αντικολλητικά σκεύη τα έχετε αγαπήσει, καθώς είναι εύκολα στη χρήση αλλά και στο καθάρισμά τους, ενώ για την παρασκευή φαγητού δεν απαιτείται πολύ λάδι ή βούτυρο, κάτι που μας βοηθάει να μειώσουμε τις θερμίδες και το λίπος στα πιάτο μας.

«Υγιεινό μαγείρεμα με τα NAVA Imperial»

Η υψηλής ποιότητας αντικολλητική επίστρωση προσδίδει μακροχρόνια αντοχή στη καθημερινή χρήση, υγιεινό μαγείρεμα ενώ η λεία επιφάνειά τους εγγυάται εύκολο καθάρισμα.



Βρείτε τη σειρά ΝAVA Imperial αποκλειστικά στα super market Mασούτης!

Mια ακόμη συνέργεια με τα super market Μασούτης και η καλύτερη αφορμή για να συστήσουμε στο κοινό την νέα σειρά μαγειρικών σκευών «Imperial» της NAVA για τον φούρνο. Aνακαλύψτε τα έως -61% φθηνότερα με την mascard.



Απίθανες συνταγές για όλη την οικογένεια, από λαχταριστά γλυκά μέχρι κέικ, μπισκότα… Δεν υπάρχει όριο στη δημιουργικότητα σας! Τα σκεύη «Imperial» θα αναδείξουν το σεφ μέσα σας! Η σειρά έξυπνα σχεδιασμένη, πολυτελώς κατασκευασμένη και μελετημένη για απολύτως υγιεινό μαγείρεμα. 

Φρέσκα υλικά, αγάπη, όρεξη και όλα μαζί στο φούρνο… με τα νέα ποιοτικά σκεύη της σειράς NAVA «Imperial». Κάντε τα δικά σας σε έναν Μασούτη της γειτονιάς σας και επωφεληθείτε από την έκπτωση έως και -61% για κατόχους mascard! 

Μάθετε περισσότερα για την σειρά «Imperial» εδώ.




Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!