×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

#MenoumeSpiti με NAVA: Μαγειρεύουμε με ό,τι υλικά έχουμε σπίτι!

nava


#MenoumeSpiti με NAVA: Mαγειρεύουμε με ό,τι υλικά έχουμε σπίτι!

Αυτές τις ημέρες οι αντοχές μας δοκιμάζονται και η δημιουργικότητα μας χτυπάει ταβάνι, καθώς ψάχνουμε με πρωτοφανή όρεξη, πως θα περάσουμε την ώρα μας σπίτι, τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας σε οnline tutorials, σε άρθρα και σε διαδικτυακές ή τηλεφωνικές συμβουλές από φίλους. Οι μέρες που διανύουμε, μας κάνουν να είμαστε πιο εφευρετικοί και σε εγρήγορση, για να φροντίσουμε τους δικούς μας, την οικογένειά μας αλλά και το σπίτι μας. Αλήθεια εσείς πως αντιμετωπίζετε την όλη «Μένουμε σπίτι» κατάσταση;

Προμηθευτείτε τα αναγκαία και ελάτε με σύμμαχο την ΝΑVA να δημιουργήσουμε πρωτότυπες και πανεύκολες συνταγές για εσάς και την οικογένεια σας με πρωταγωνιστές μαγειρικά σκεύη και εργαλεία κουζίνας που όλοι πρέπει να έχουμε στην κουζίνα μας.


Βrunch για όλη την οικογένεια: Pancakes με σοκολάτα και μπανάνες

Υλικά Συνταγής

1 κούπα αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)

1 κούπα χλιαρό γάλα (λιώνουμε μέσα 1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη)

1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ 

1 κ.γλ. ζάχαρη

1/2 κ.γλ. αλάτι

1 αυγό

Εκτέλεση συνταγής Pancakes

Ζεσταίνετε λίγο το γάλα σε ένα κατσαρολάκι (δείτε την Γαλατιέρα "Nature" με αντικολλητική επίστρωση stone), στο οποίο μέσα προσθέτετε το βούτυρο.

Χτυπάτε λίγο το αυγό με την ζάχαρη (προτείνουμε τον Αναδευτήρα αυγών), κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με το μπε'ι'κ-πάουντερ (δείτε το Κόσκινο πλαστικό "Misty") , προσθέτετε το αλάτι.

Ρίχνετε το χλιαρό γάλα μέσα στο χτυπημένο αυγό, ανακατεύετε ελαφρά και τέλος προσθέτετε τα στερεά υλικά που έχετε.

Για σίγουρα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε το ειδικό τηγάνι για pancakes, απλώστε το μείγμα στις εσοχές και τηγανίστε τα πανκεηκς μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε με πραλίνα-σοκολάτα ή εποχιακά φρούτα όπως μπανάνες.


Κάτι γλυκό, για τις βραδινές λιγούρες!

Υλικά Συνταγής

230 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα

3/4 του φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο

1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη

2 αβγά

2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

3/4 του φλιτζανιού αλεύρι γ.ο.χ.

1/4 του φλιτζανιού κακάο

μια πρέζα αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής Brownies

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C.

Ψιλοκόβετε τη σοκολάτα κι έπειτα λιώνετε τη μισή μέσα σε μπεν μαρί (σας προτείνουμε το Δοχείο μπεν μαρί "Misty" από σιλικόνη) και κρατάτε στην άκρη την υπόλοιπη.

Χτυπήστε με μίξερ (δείτε το Μίξερ με περιστρεφόμενο κάδο 5 ταχυτήτων) το βούτυρο και τη ζάχαρη, προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια, χτυπήστε μέχρι να έχετε ένα αφράτο και ανοιχτόχρωμο μείγμα.

Προσθέτετε την λιωμένη σοκολάτα, σε μέτρια θερμοκρασία και στη συνέχεια κοσκινίζετε μέσα στο μπολ το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι.

Αναμίξτε τα στερεά και τα υγρά υλικά κι ανακατέψτε.

Ενσωματώστε τη σοκολάτα που αφήσατε στην άκρη κι έπειτα μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ορθογώνιο ταψί στο οποίο έχετε απλώσει λαδόκολλα.

Ψήστε για 20-25’, αφήστε το να κρυώσει, κόψτε σε τετράγωνα και σερβίρετε !

Η NAVA στηρίζει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» με έναν γευστικό τρόπο και σας προσκαλεί να βρείτε στο blog της μοναδικές συνταγές, συμβουλές και ιδέες που θα κάνουν την παραμονή σας στο σπίτι πιο ευχάριστη και δημιουργική. Δείτε τις συνταγές σε μορφή βίντεο εδώ.

Ανακαλύψτε είδη ζαχαροπλαστικής έως -53% αλλά και ειδικές προσφορές έως -62% σε όλα τα είδη και σκεύη μαγειρικής στο www.navaideas.gr

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!