×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Μαγειρικά σκεύη vs Προσωπική Κατάσταση: Τι να διαλέξετε ανάλογα με τη φάση της ζωής σας!

nava

Είτε φεύγετε για πρώτη φορά από το σπίτι είτε είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα και να παντρευτείτε, η προσθήκη ποιοτικών μαγειρικών σκευών στο… οπλοστάσιο της κουζίνας σας θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία μιας όμορφης καθημερινότητα! 

Η ΝAVA προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μαγειρικά σκεύη, εξίσου κατάλληλα για οικιακούς μάγειρες και σεφ, νέους στην κουζίνα ή ενθουσιώδεις θεατές μαγειρικών σειρών! Αντικολλητικά, με επίστρωση πέτρας ή κεραμική, με ποικιλία στον σχεδιασμό τους, κάνουν τη μαγειρική σας ακόμη πιο εύκολη. 

Ανακαλύψτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα, τηγάνια, κατσαρόλες, γάστρες, ταψιά & φόρμες ψησίματος, πολυχρηστικά σκεύη μαγειρικής και πολλές άλλες έξυπνες λύσεις από αλουμίνιο ή ατσάλι σε διάφορα μεγέθη, για καθημερινή χρήση και υψηλή αντοχή.

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για μαγειρικά σκεύη, με βάση την προσωπική σας κατάσταση!


Το πρώτο σας διαμέρισμα!

Το να μετακομίσετε μόνοι σας για πρώτη φορά μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά η αγορά ποιοτικών μαγειρικών σκευών στην κουζίνα σας διασφαλίζει ότι η μετάβαση αυτή θα γίνει πιο εύκολη, με ένα ζεστό σπιτικό φαγητό όταν εσείς το επιθυμείτε! Σε αυτό το στάδιο, ο οπλισμός της κουζίνας σας με μερικά βασικά απαραίτητα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Το μαχαίρι του σεφ είναι μια εξαιρετική αρχή για εσάς, καθώς θα το χρησιμοποιείτε καθημερινά, είτε ψιλοκόβετε λαχανικά είτε κόβετε κρέας και ψάρι. 


Το μαχαίρι Chef ‘Acer’ της NAVA είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα μαχαίρια κουζίνας. Με πλατιά λεπίδα και αιχμηρή μύτη είναι ένα μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων που καλύπτει μία ευρεία γκάμα εργασιών κατά την προετοιμασία των γευμάτων. Ιδανικό να κόψετε με ταχύτητα και ακρίβεια, φρούτα και λαχανικά, να ψιλοκόψετε μυρωδικά, αλλά και να τεμαχίσετε κρέας και ψάρι σε μικρότερα κομμάτια. 

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε ένα βασικό μαγειρικό σκεύος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πολλές συνταγές. Ένα τηγάνι και μια κατσαρόλα είναι ιδανικός συνδυασμός για αρχάριους σεφ που θέλουν να ξεκινήσουν, φτιάχνοντας νόστιμες συνταγές εύκολα και γρήγορα. 


Δική μας πρόταση το σετ φόρμες κέικ και τάρτας με αντικολλητική επίστρωση απαραίτητο για επίδοξους ζαχαροπλάστες!


Μόλις μετακομίσατε μαζί; 

Η μετακόμιση με το έτερον σας ήμισυ σας είναι ένα σημαντικό βήμα σε κάθε σχέση. Ενώ και τα δύο άτομα μπορούν να φέρουν τα δικά τους μαγειρικά σκεύη στην κουζίνα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την πλήρη σειρά NAVA Ωmega για να καλύψετε τυχόν κενά ή να ξεκινήσετε τη νέα συνδυασμένη συλλογή σας. Είτε ψάχνετε για αντικολλητικά, με επίστρωση πέτρας ή κεραμική, η NAVA έχει μια συλλογή για εσάς. Δείτε όλες τις σειρές μαγειρικών σκευών NAVA.



Σίγουρα το νέο σας σπίτι θα γίνει πόλος έλξης όλων των φίλων σας ενώ η διοργάνωση τραπεζιών θα γίνει μια συχνή σας κοινή απόλαυση. Είτε θέλετε να έχετε μια μικρή συγκέντρωση γύρω από το καθιστικό σας, είτε έχετε χριστουγεννιάτικο δείπνο, τα σετ σερβίτσιων της NAVA θα σας μεταμορφώσουν σε έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη. Προσφέρουμε σετ όλων των μεγεθών, που κυμαίνονται από σετ μινιμαλιστικών σερβίτσιων σε εξειδικευμένα είδη σερβιρίσματος όπως ξύλα κοπής σερβιρίσματος, επιφάνεια κοπής τυριών κ.α



Αγάπη και… γάμος!

Η ζωή του νεόνυμφου μπορεί να είναι εξαιρετικά συναρπαστική με πολλές αλλαγές. Από τη μετακόμιση σε έναν νέο χώρο μέχρι τη δυνητική δημιουργία της δικής σας οικογένειας, υπάρχουν τόσες πολλές σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Ίσως είναι καιρός να αναβαθμίσετε τη συλλογή μαγειρικών σκευών σας και να εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα για την κουζίνα που θα χρειαστείτε για ένα… ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Η σειρά μαγειρικών σκευών ΝAVA Nature σας προσφέρει πολλές επιλογές σε εξαιρετικό design και value for money επιλογές! 

Η ζωή σας είναι σίγουρα πιο γεμάτη, έχετε περισσότερες εμπειρίες αλλά ο συνδυασμός του γάμου, του νέου σπιτικού, της δουλειάς και ίσως ενός ή παραπάνω παιδιού δε σας αφήνει χρόνο να μαγειρέψετε; H Xύτρα χαμηλής πίεσης "Funtzio" από χυτό αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση stone είναι η ιδανική επιλογή για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα!

Οικογενειακή ζωή…

Το να προετοιμάζετε φαγητό για όλη σας την οικογένεια μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά τα μαγειρικά σκεύη της NAVA έχουν σχεδιαστεί για να μαγειρεύουν όλα τα αγαπημένα σας πιάτα με ευκολία. Από το Πολυχρηστικό σκεύος μαγειρικής "Funtzio", μέχρι την Γκριλιέρα-πιατέλα "Funtzio", μέχρι τις αντικολλητικές, κεραμικές ή με επίστρωση πέτρας κατσαρόλες μας, το δείπνο θα σερβίρεται σε χρόνο μηδέν – ειδικά τα βράδια μέσα στην εβδομάδα όπου οι ρυθμοί σας είναι γρήγοροι! Αυτά τα έξυπνα μαγειρικά σκεύη είναι τέλεια για την προετοιμασία χορταστικών γευμάτων και εγγυώνται ότι θα έχετε άφθονο φαγητό και για την επόμενη μέρα.



Οι συνταγές για ζυμαρικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ετοιμάσετε ένα γρήγορο γεύμα το βράδυ της εβδομάδας. Οι κατσαρόλες με καπάκι-σουρωτήρι της NAVA είναι φτιαγμένες ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, βοηθώντας σας να παρασκευάσετε τα τέλεια μακαρόνια. 

Τέλος, τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο σπιτική μαγειρική από μια γάστρα... 



Η γάστρα Terrestrial είναι μια μοντέρνα εκδοχή! Κατασκευάζεται και συσκευάζεται από υλικά που ανακυκλώνονται. Η εξαιρετική και ανθεκτική κεραμική επικάλυψη εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και στις υψηλές θερμοκρασίες (έως 300° C). Υψηλή ανθεκτικότητα στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου και ο βαρύς  πάτος, βοηθούν ώστε η θερμότητα να διοχετεύεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Χρησιμοποιήστε το ως κατσαρόλα ή γάστρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έτσι το μαγείρεμα μπορεί να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια. 

Η ζωή μετά!

Τα παιδιά πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο και ξαφνικά βρίσκεστε με περισσότερο χρόνο στα χέρια σας… ή μόλις έχετε βγει στην σύνταξη και ψάχνετε νέα χόμπυ; Γιατί να μην μαγειρέψετε; Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις υπάρχουσες συνταγές σας είτε να ανακαλύψετε εντελώς νέες, σε αυτήν την φάση της ζωής σας έχετε άπλετο ελεύθερο χρόνο για να περάσετε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα με το αγαπημένο σας ταίρι.



Ετοιμάστε ένα πεντανόστιμο κυριακάτικο brunch για δύο άτομα με το ειδικό τηγάνι για pancake! Αυτό το τηγάνι έχει σχεδιαστεί για να παράγει αφράτες και ροδισμένες τηγανίτες και αποτελεί ένα υπέροχο γεύμα για το ξεκίνημα της ημέρας. Οι κρεπιέρες προσφέρονται επίσης για δημιουργική μαγειρική διασφαλίζοντας ότι οι λεπτές κρέπες σας δεν κολλάνε στην επιφάνεια του σκεύους.

Μαγειρικά σκεύη και αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή…

Το να έχετε στη διάθεσή σας ποιοτικά μαγειρικά σκεύη είναι σημαντικό σε κάθε στάδιο της ζωής σας. Είτε μόλις ξεκινάτε είτε μαγειρεύετε τα τελευταία 20 χρόνια, υπάρχει πάντα ένας τρόπος να προσθέσετε στη συλλογή σας και να οπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα για την κουζίνα.

Για περισσότερη έμπνευση για μαγειρικά σκεύη, περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της NAVA, μπορείτε ακόμη και να ψωνίσετε με βάση το υλικό ή το χρώμα και να βρείτε το τέλειο κομμάτι για την κουζίνα σας.

Τα προϊόντα ΝΑVA είναι προϊόντα, που αγοράζετε μια φορά στη ζωή σας, αφού συνδυάζουν υλικά υψηλής ποιότητας, μοναδικό στυλ και εξαιρετική δεξιοτεχνία… πρωταγωνιστούν σε κάθε κουζίνα!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!