×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Μαγειρεύοντας για πολλούς: 5+1 Συμβουλές για να μαγειρέψεις για πολύ κόσμο!

nava

Αν πρέπει να μαγειρέψετε για πολλά άτομα και αυτό σας έχει αγχώσει, η κατάλληλη προετοιμασία και η χρήση των σωστών σκευών μαγειρικής μπορεί να κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική. Έρχεται το Πάσχα, πιθανότατα θα κάνετε κάποιο τραπέζι, για αυτό προετοιμαστείτε σωστά και μην χάνετε την ψυχραιμία σας! 

Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό γεύμα, ένα πάρτι ή μια εκδήλωση, εδώ είναι μερικές συμβουλές και κόλπα για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το μαγείρεμα για μεγάλα πλήθη και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

1. Επιλέξτε τα Σωστά Σκεύη: 

Όταν μαγειρεύετε για πολλούς, επιλέξτε σκεύη μεγάλης χωρητικότητας όπως μεγάλες κατσαρόλες, ταψιά και τηγάνια. Αυτό θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού με λιγότερο κόπο. Σας προτείνουμε το Το  πολυσκεύος μαγειρικής νέας γενιάς, υψηλής ποιότητας σκευών FUNTZIO θα σας λύσει τα χέρια.  Χρησιμοποιήστε το ως κατσαρόλα, γάστρα ή μεμονωμένο το καπάκι ως γκριλιέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δείτε τηγάνια και κατσαρόλες μεγάλων κατσαρόλες μεγάλων διαστάσεων.


2. Οργανώστε τον Χώρο σας:

Η κουζίνα είναι ένα δημιουργικός χώρος στο σπίτι, στον οποίο η οργάνωση είναι απαραίτητη. Πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στην κουζίνα σας για να δουλέψετε άνετα. Καθαρίστε την περιοχή εργασίας σας και οργανώστε τα υλικά και τα σκεύη που θα χρειαστείτε. Το τρόλεϊ είναι το ιδανικό αντικείμενο για να τοποθετήσετε φρούτα, λαχανικά, βάζα με τρόφιμα. Με το πτυσσόμενο τρόλεϊ κουζίνας 3 θέσεων Μisty της Nava, μπορείτε να έχετε μια οργανωμένη αλλά ταυτόχρονα στιλάτη κουζίνα, που θα σας εμπνέει να δημιουργήσετε μέσα σε αυτή. 


3. Προετοιμασία των Υλικών: 

Πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, προετοιμάστε όλα τα υλικά σας. Κόψτε τα λαχανικά, τα κρέατα και άλλα υλικά σε μικρότερα κομμάτια για να μαγειρευτούν πιο γρήγορα και ομοιόμορφα. Χρησιμοποιήστε την ξύλινη επιφάνεια κοπής Terrestrial της NAVA για να ψιλοκόψετε μυρωδικά, να φιλετάρετε ή να τρυφεροποιήσετε κρέας, να τεμαχίσετε φρούτα και λαχανικά. 

Απαραίτητη για την προετοιμασία κάθε συνταγής μαγειρικής σάς επιτρέπει να διατηρήσετε καθαρό τον πάγκο εργασίας και άθικτο από γρατσουνιές, αλλά και να προστατέψετε τις λάμες των μαχαιριών σας.


4. Χρησιμοποιήστε τη Σωστή Θερμοκρασία: 

Βεβαιωθείτε ότι ο φούρνος ή η εστία σας έχουν ρυθμιστεί στη σωστή θερμοκρασία πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα. Αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφη μαγειρική και αποφεύγει τον κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης. Ακούγεται απλό, όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά!

5. Προσέξτε τους Χρόνους Μαγειρέματος: 

Όταν μαγειρεύετε μεγάλες ποσότητες φαγητού, προσέξτε τους χρόνους μαγειρέματος και τη θερμοκρασία. Χρησιμοποιήστε ψηφιακό θερμόμετρο για να ελέγχετε την εσωτερική θερμοκρασία των φαγητών σας.  Σας προτείνουμε το  ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος και μαγειρικής "Acer" με πιρούνα BBQ.


6. Σερβίρισμα με Στυλ: 

Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, σερβίρετέ το με στυλ. Χρησιμοποιήστε όμορφα σερβίτσια και διακοσμήστε το πιάτο σας με φρέσκα βότανα ή λεμόνι. Η δική μας πρόταση, η σειρά σερβιρίσματος από πορσελάνη και ξύλο μπαμπού Terrestrial. Δείτε όλα τα NAVA σερβίτσια εδώ.


Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές θα μπορέσετε να μαγειρέψετε για μεγάλες ομάδες ανθρώπων με ευκολία και κυρίως με επιτυχία. Απολαύστε το μαγείρεμα και το φαγητό σας με τους αγαπημένους σας με την βοήθεια της NAVA!



Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!