×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

H NΑVA συνεχίζει να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

nava

H NΑVA συνεχίζει να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Αν ψάχνεις για το άπειρο θα το βρεις στο χαμόγελο ενός παιδιού... Να το προσέχεις αυτό το χαμόγελο, είναι η ψυχή του κόσμου.» B.Cucinelli.

Στεκόμαστε για ακόμη 1 χρονιά δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το γνωστό σε όλους εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών, ενώ κύριο μέλημά του είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Δωρεά στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Είμαστε πάντα χαρούμενοι όταν βρίσκουμε τρόπους να συμβάλλουμε στον καθημερινό αγώνα πρωτοβουλιών που μεριμνούν για την προστασία και τη φροντίδα όλων των παιδιών. Η συγκεκριμένη προσφορά μας αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης δέσμευσης μας, ως NAVA, να συμβάλλουμε έμπρακτα στην ενίσχυση κοινωφελών σκοπών, υιοθετώντας μια ισχυρή στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και επιστροφής στην κοινωνία. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, όπως τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών.»

Προχωρήσαμε σε δωρεά σκευών και ειδών μαγειρικής, καθημερινής ανάγκης για τα παιδιά και το προσωπικό του Χαμόγελου και συγκεκριμένα στα παρακάτω:

  • 56 τεμάχια μαγειρικά σκεύη (τηγάνια, κατσαρόλες, γκριλιέρες, γουοκ, κρεπιέρες, ημίχυτρες, γαλατιέρες, γάστρες, ταψιά, φόρμες ψησίματος, μπρίκια και καπάκια).
  • 136 τεμάχια εργαλεία κουζίνας (κουτάλες, σπάτουλες, πιρούνες, αναδευτήρες αυγών, τσιμπίδες, παγοθήκες, ανοιχτήρια, μαχαίρια, επιφάνειες κοπής, τρίφτες, σουρωτήρια, πλάστες, καφετιέρες, δοχεία τροφίμων, θερμός, ψωμιέρες και άλλα). 
  • 150 τεμάχια πιάτα ρηχά, σούπας, φρούτου, σαλατιέρες και πιατέλες.
  • 120 τεμάχια μπολ δημητριακών.
  • 84 τεμάχια κούπες.
  • 377 τεμάχια μαχαιροπήρουνα.
  • 33 τεμάχια προϊόντων που σχετίζονται με την οργάνωση μπάνιου.


Παρόμοιες ενέργειες θα ακολουθήσουν και στο μέλλον από τη NAVA, καθώς είναι χρέος μας να είμαστε δίπλα σε κοινωφελείς οργανισμούς και ΜΚΟ που μάχονται για ιερούς σκοπούς.


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!