×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

H NΑVA στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

nava

H NΑVA στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η NAVA στηρίζει ουσιαστικά τη δράση κοινωφελών οργανισμών και το αποδεικνύει έμπρακτα με μια κίνηση «αγάπης». Με κάθε αγορά που πραγματοποιήθηκε μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.navapoint.gr, για το διάστημα 01/12/2018 έως 31/05/2019, το 5% του συνολικού ποσού των παραγγελιών διατέθηκε για την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών. (επίσημα στοιχεία από την ιστοσελίδα    «Το Χαμόγελό του Παιδιού»)

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε στη θέση να σας ανακοινώσουμε τη δέσμευση μας απέναντι στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά κυρίως είμαστε πολύ περήφανοι που μας δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλλουμε σε όλο το εκπληκτικό έργο που παράγει από το ξεκίνημα της λειτουργίας του αυτός ο οργανισμός. Η προσφορά μας ήταν μια συμβολική κίνηση αγάπης με στόχο την άμεση οικονομική ενίσχυση αυτού του εμβληματικού οργανισμού, που παλεύει για τις ζωές μικρών παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά στους πολίτες, με ισχυρό το αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ως «NAVA» και να ενισχύσουμε αντίστοιχους οργανισμούς και στο άμεσο μέλλον.» μας λέει ο κος Νικόλαος Βλάχος. «Σκοπός μας είναι η δημιουργία πρόσφορου εδάφους για την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργιών, με γνώμονα το κοινό καλό της χώρας μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες περιόδους που περνάει όλος ο πλανήτης.» συμπληρώνει.

Καλώς ήρθατε στο Blog της NAVA

Μια νέα ενότητα ξεκινάει στη NAVA, μέσα από την οποία θα μοιραζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση μαζί σας συμβουλές για την κουζίνα, νέα και ανακοινώσεις, αφιερώματα σχετικά με τη μαγειρική και θέματα που απασχολούν ένα νοικοκυριό κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!