×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

H NAVA στηρίζει την «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

nava


H NAVA στηρίζει την «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Στην NAVA επενδύουμε σε δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε σε κοινωφελή ιδρύματα της Ελλάδας, που παράγουν αξιόλογο έργο και στηρίζουν τους Έλληνες. Στηρίζουμε με προσήλωση τις πρωτοβουλίες που παρέχουν σημαντική βοήθεια στην ελληνική κοινωνία, λειτουργώντας ως αρωγός σε ζητήματα προστασίας παιδιών, μειονοτικών ομάδων, γυναικών, δικαιωμάτων και προστασίας περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας μας και σε συνεργασία με τα Ελληνικά Μάρκετ και τα Σούπερ Μάρκετ Πρόοδος προχωρήσαμε σε αποστολή ειδών άμεσης ανάγκης στην ΜΚΟ «Πρωτοβουλία για το παιδί».

Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε ιδρύματα όπως η «Πρωτοβουλία για το Παιδί», χωρίς τα οποία θα αντιμετωπίζαμε -ως κοινωνία- μεγάλα προβλήματα στην στήριξη τοπικών κοινωνιών, οικογενειών, θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και των ανθρώπων σε ανάγκη, ανεξαρτήτως φύλου, έθνους και φυλής.

Δωρεά σε μαγειρικά σκεύη & είδη

Προχωρήσαμε σε δωρεά μαγειρικών ειδών με στόχο να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες  σε αυτά τα είδη, του νέου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας (ΚΗΦ). Στο νέο αυτό Κέντρο, παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο, που προέρχονται από δυσλειτουργικές οικογένειες, βρίσκουν καταφύγιο και φροντίδα, σε ένα περιβάλλον υψηλής επιστημονικής φροντίδας και οικογενειακής θαλπωρής, σε εφαρμογή ενός προγράμματος ιδιότυπης αναδοχής, που αναπτύσσεται εδώ και οκτώ χρόνια με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα από την «Πρωτοβουλία για το Παιδί». 

Η σπουδαιότητα του παραγόμενου έργου στο ΚΗΦ έχει αναγνωριστεί από τους παράγοντες που σχετίζονται με αυτό, είτε είναι κρατικοί-θεσμικοί, είτε είναι δομές και ιδρύματα. Στο έργο αυτό συμβάλαμε με τη δωρεά μας ενδυναμώνοντας και προωθώντας την εύρυθμη λειτουργία αυτού του εγχειρήματος αλλά και του μοναδικού έργου των μελών, των εθελοντών και του προσωπικού.

«Παραλάβαμε τη μεγάλη δωρεά σας σε μαχαιροπίρουνα και πιάτα, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες  σε αυτά τα είδη, του νέου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας της Βέροιας (ΚΗΦ). Στο νέο αυτό Κέντρο, παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο, που προέρχονται από δυσλειτουργικές οικογένειες, βρίσκουν καταφύγιο και φροντίδα, σε ένα περιβάλλον υψηλής επιστημονικής φροντίδας και οικογενειακής θαλπωρής, σε εφαρμογή ενός προγράμματος ιδιότυπης αναδοχής, που αναπτύσσουμε εδώ και οκτώ χρόνια με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Ήδη, με τη μετακόμισή μας στις νέες εγκαταστάσεις, δίνεται η δυνατότητα σε διπλάσιο αριθμό παιδιών (40 αντί των 20 έως τώρα) να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες του ΚΗΦ.» μας λέει ο Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Μάθετε περισσότερα για την Πρωτοβουλία για το Παιδί

H Πρωτοβουλία για το Παιδί ασχολείται εδώ και 10 χρόνια στη Βόρειο Ελλάδα, με τη φροντίδα και προστασία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και έχει αναπτύξει ένα πλέγμα Δομών, που υποστηρίζουν αυτό το έργο. Σήμερα, με τις ανάγκες να έχουν αυξηθεί και το έργο να έχει διευρυνθεί και ως  προς την εμβέλεια και ως προς το βάθος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο Οργανισμός μας επιχειρεί την υλικοτεχνική και στελεχική του ολοκλήρωση, ώστε να βελτιώσει και να επεκτείνει αυτές τις υπηρεσίες σε επίπεδο Βορείου Ελλάδας, ενθαρρυμένος προς τούτο από την αναγνώριση και τις βραβεύσεις που έχει επιτύχει στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NAVA, κος Νικόλαος Βλάχος, δηλώνει με αφορμή την συγκεκριμένη δωρεά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση σαν εταιρεία να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας σε κινήσεις αγάπης, ενώ μέριμνα μας είναι η συνεχής ενασχόληση μας με τα κοινά με αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας προσπαθούμε να κάνουμε τη θετική διαφορά για τον άνθρωπο και στη συγκεκριμένη περίπτωση για το Παιδί. Για ένα καλύτερο σήμερα και κυρίως ένα καλύτερο αύριο, για το οποίο είμαστε όλοι υπόλογοι.»


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!