×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Η blogger Mrs Soupe χρησιμοποιεί προϊόντα NAVA!

nava

Όμορφα, χρήσιμα, καλοκαιρινά (και όχι μόνο) εργαλεία κουζίνας που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη μέσα στην κουζίνα. Αυτό δεν θέλουμε άλλωστε όλοι μας;

Έχοντας και εγώ την ανάγκη και την επιθυμία να κάνω πιο εύκολη και πιο ενδιαφέρουσα -θα έλεγα- τη ζωή μου στην κουζίνα, άρχισα να ψάχνω για εργαλεία χρήσιμα, λειτουργικά και όμορφα ταυτόχρονα. Γιατί η αλήθεια είναι πως όλα ξεκινούν από το μάτι!

Θέλοντας, λοιπόν, να καθαρίζω πιο εύκολα τα κρεμμύδια μου, να βγάζω τα κουκούτσια από τα φρούτα μου χωρίς κόπο, να έχω το αβοκάντο μου έτοιμο στο πιάτο μου χωρίς να κάνω 100 κινήσεις για να το καθαρίσω και να πίνω τον παγωμένο μου καφέ με αυτά τα ψιλά ψιλά παγάκια που για κάποιο λόγο κάνουν την γεύση του καφέ ακόμα πιο ιδιαίτερη, έπεσα πάνω στa παρακάτω εργαλεία.

Αυτό το μήνα έκανα τις αγορές μου από το navaideas.gr από όπου πήρα τα παρακάτω 7 εργαλεία για τα οποία θα σας μιλήσω ευθύς.

Λαχταριστά παγωτάκια με την Φόρμα σιλικόνης για παγωτό Misty 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό το εργαλείο για την κουζίνα είναι άκρως απαραίτητο είτε έχετε παιδάκια είτε όχι.


Έχοντας το στο σπίτι μπορείτε να φτιάχνετε τις δικές σας σπιτικές, υγιεινές γρανίτες και όχι μόνο. Προσωπικά η γρήγορη συνταγή παγωτού που φτιάχνω ετοιμάζεται μόνο με μπανάνα και κακάο. Έτσι έχω φτιάξει και τα παγωτά που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Ποια είναι η συνταγή μου; Πολύ απλά βάζω αποβραδύς στην κατάψυξη 3 μπανάνες κομμένες σε κομματάκια. Την επόμενη μέρα χτυπάω τις μπανάνες στο μούλτι, αφού τις αφήσω για 10-15 λεπτά να ζεσταθούν, μαζί με 2 κ.σ. κακάο σε σκόνη. Έτσι μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχω έτοιμο το πιο εύκολο παγωτό σοκολάτα.

Επόμενο βήμα; Να γεμίσω τη φόρμα σιλικόνης για παγωτό Misty και να την βάλω στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά. Τα πιο υγιεινά παγωτάκια είναι έτοιμα.

Για σπιτικά σοκολατάκια και γλειφιτζούρια η Φόρμα σιλικόνης Misty 

Αυτή η φόρμα είναι ένα εργαλείο κουζίνας που μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα σας χαρίσει cute σοκολατάκια ή υγιεινά, σπιτικά γλειφιτζούρια για παιδιά και μεγάλους.

Η πιο απλή συνταγή ετοιμάζεται με κουβερτούρα και δημητριακά. Τι κάνετε; Απλά ρίχνετε τριμμένα δημητριακά μέσα στη φόρμα σιλικόνης και την γεμίζετε με λιωμένη κουβερτούρα. Βάζετε στο ψυγείο και σε 10 λεπτά έχετε έτοιμα τα πιο εύκολα, γρήγορα σοκολατάκια.

Οι συνταγές είναι άπειρες και οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε αμέτρητοι. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατάτε τα παιδάκια σας πάντα ευχαριστημένα.

Κάντε το κόψιμο των κρεμμυδιών παιχνιδάκι με το Εργαλείο κοπής κρεμμυδιών Misty 

Δεν υπάρχει πιο εύκολος, γρήγορος τρόπος για να κόβετε τα κρεμμύδια σας. Αυτό το πολύ απλό εργαλείο κουζίνας που θυμίζει χτένα βοηθάει στο τέλειο κόψιμο κρεμμυδιών. Και μάλιστα χωρίς δάκρυα.

Προσωπικά όσες φορές κόβω τα κρεμμύδια μου με αυτό το εργαλείο δεν δακρύζω ούτε μια φορά. Ίσως επειδή η κοπή γίνεται πολύ γρήγορα.

Όμορφα κομμένα φρούτα με το Εργαλείο κοπής φρούτων σε μπάλες Misty 

Ένα fun εργαλείο που θα δώσει υπέροχο σφαιρικό σχήμα στα καλοκαιρινά, και όχι μόνο, φρούτα σας. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να ετοιμάζετε σε δευτερόλεπτα υπέροχες, όμορφες φρουτοσαλάτες για εσάς και τους φίλους σας.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε μια διαφορετική χρήση του. Έκοψα καρπούζι και πεπόνι σε μπαλάκια και τα έβαλα σε παγοθήκη μαζί με νερό. Μόλις πάγωσαν τα έριξα σε ένα ποτήρι το οποίο γέμισα με σόδα. Δεν θα πιστεύετε πόσο πιο δροσιστική ήταν. Και τα φρούτα της έδιναν μια υπέροχη φρουτένια γεύση που ερωτεύτηκα.

Γρήγορα καθαρισμένο αβοκάντο με τον Κόπτη αβοκάντο Misty

Ένα εργαλείο-θαύμα που κόβει το αβοκάντο, του αφαιρεί το κουκούτσι και αφαιρεί και το εσωτερικό του σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. Αυτό το εργαλείο είναι μια αποκάλυψη και είναι πολύ απαραίτητο στην κουζίνα ιδίως για όσους τρώνε πολύ συχνά αβοκάντο.

Εύκολο καθάρισμα μήλων με το Διατρητή μήλου Misty

Για να αφαιρείτε με τον πιο εύκολο, γρήγορο τρόπο τα κουκούτσια από τα μήλα, τα αχλάδια και όλα τα φρούτα που έχουν συγκεντρωμένα τα κουκούτσια τους στο κέντρο. Η χρήση του είναι πολύ απλή. Για μένα που ειδικά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες καθαρίζω κάθε μέρα μήλα και αχλάδια για τον μικρό και για εμένα, η ύπαρξή του στην κουζίνα μου είναι απαραίτητη.

Παγωμένα ροφήματα με τον Παγοθραύστη Misty

Το απόλυτο καλοκαιρινό γκατζετάκι για δροσερά smoothies, ποτάκια και καφέδες σαν αγοραστούς. Ο τριμμένος πάγος δίνει αυτό το κάτι στα καλοκαιρινά μας ροφήματα που χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι γιατί μας δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας που όλοι μας έχουμε ανάγκη.

Φτιάξτε τον freddo εσπρέσο σας, σπάστε πάγο με το δικό σας εργαλείο, προσθέστε το στον καφέ και απολαύστε τον στη βεράντα παρέα με καλή παρέα. Αυτό το εργαλείο σίγουρα θα το εκτιμήσουν όλοι.

Για να βρείτε όλα τα εργαλεία κουζίνας που αγόρασα εγώ αυτόν τον μήνα αλλά και πολλά πολλά ακόμα μπείτε στο navaideas.gr.

                                                                                                       Πηγή Mrs Soupe, μπορείτε να το βρείτε εδώ

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!