×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

H BLACKFRIDAY WEEK λάμπει δυνατά στην NAVA!

nava

Θέλεις εδώ και καιρό να αποκτήσεις τη νέα σειρά NAVA «Taurus» ή έχεις δει στις συνταγές των πιο αγαπημένων Ελλήνων chefs το τηγάνι για pancake και το τηγάνι για ομελέτα από τις σειρές «Nature» και «Duboko» και θέλεις να το κάνεις δικό σου;

Αυτά και πολλά ακόμη μαγειρικά σκεύη σε περιμένουν σε απίστευτες προσφορές στην BLACKWEEK της NAVA!Πιάσε κόκκινο… και μαύρο και ανακάλυψε λαμπερές προσφορές!

Η ΒLACKFRIDAY έρχεται στην NAVA, για μια ολόκληρη εβδομάδα με εκπτώσεις έως 81%!

Από τη Δευτέρα 22/11 μέχρι τη Δευτέρα 29/11 η NAVA σας προσφέρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ BLACKFRIDAY ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με κορύφωση την… Μαύρη Παρασκευή στις 26/11. 

Μια γιορτή προσφορών και η ευκαιρία να αποκτήσεις τα πάντα για την κουζίνα σου! Το navaideas.gr θα γεμίσει με ανεπανάληπτες προσφορές σε μαγειρικά είδη που ήθελες να κάνεις δικά σου και είδη κουζίνας που πάντα χρειαζόσουν σε  100% BlackFriday τιμές, απευθείας από τη NAVA με άμεση, ταχύτατη παράδοση, δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και αντικαταβολή!

Η NAVA φέρνει τη BlackFriday στο σπίτι σου! Πιάσε κόκκινο… και μαύρο και ξεκίνα το online shopping!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…Από τις 22 έως τις 29 Νοεμβρίου επισκέψου το www.navaideas.gr για να προλάβεις πραγματικές προσφορές σε επιλεγμένα σκεύη μαγειρικής και εργαλεία για την κουζίναNAVA! 

Κάνε εγγραφή στα ενημερωτικά newsletters μας και μάθε πρώτος/η τα προϊόντα σε προσφορά!

H BlackFriday ε-ε-ερχεται! Φέτος, οι προσφορές μας θα λάμψουν δυνατά!

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!