×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Η ΒLACK FRIDAY έρχεται στην NAVA

nava


Η BLACK FRIDAY τελείωσε αλλά οι μεγάλες προσφορές συνεχίζονται!

Έχεις βάλει στο μάτι εκείνη την γκριλιέρα “Funtzio” με την αντικολλητική επίστρωση, την γάστρα "Terrestrial", το τηγάνι για Pancakes “Nature”, την ανοξείδωτη κατσαρόλα “Acer”, την ομελετιέρα "Duboko" και πολλά ακόμη μαγειρικά σκεύη αλλά ψάχνεις την αφορμή για να ξεκινήσεις τις online αγορές σου; Μην ψάχνεις πια!

Η ΒLACK FRIDAY έρχεται στην NAVA, για μια ολόκληρη εβδομάδα με εκπτώσεις έως -71%!

Από τη Δευτέρα 23/11 μέχρι την Δευτέρα 30/11 η NAVA σας προσφέρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ BLACK FRIDAY ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με κεντρική ημέρα την… Μαύρη Παρασκευή 27/11. 

Το navaideas.gr θα γεμίσει με ανεπανάληπτες προσφορές σε μαγειρικά είδη που ήθελες να κάνεις δικά σου και είδη κουζίνας που πάντα χρειαζόσουν σε 100% Black Friday τιμές, απευθείας από τη NAVA Hellas με άμεση, ταχύτατη παράδοση, δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και αντικαταβολή!

Λίγα λόγια για την NAVA

Πάνω από 40 χρόνια τώρα, η NAVA έχει συνδέσει το όνομα της με το χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Με κέντρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει και προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή.

Έχοντας ως βασική φιλοσοφία τα προϊόντα της να προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα στην κουζίνα, η NAVA δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων στην κουζίνα. Ως ένα από τα πλέον πιο αξιόπιστα brand μαγειρικών σκευών, εργαλείων κουζίνας, ειδών σερβιρίσματος φαγητού, ειδών οργάνωσης κουζίνας και μπάνιου, έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει επίσης το πρωινό, τον καφέ, το οικογενειακό τραπέζι, τη μαγειρική του φοιτητή αλλά και τη μαγειρική της ανατολής για τους λάτρεις των Έθνικ γεύσεων.

Λίγα λόγια για την Black Friday

H Black Friday ξεκίνησε από την Αμερική και ουσιαστικά είναι η ημέρα μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών, στις ΗΠΑ. Παραδοσιακά αποτελούσε ιδανική ημέρα για βόλτα στην αγορά, αφού είναι και η ανεπίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών, όμως φέτος τη γιορτάζουμε αποκλειστικά online για την ασφάλεια όλων μας! 

Η NAVA Hellas φέρνει τη Black Friday στο σπίτι σου! Θα  αντισταθείς;

Οι μέρες μετράνε αντίστροφα… Στις 23/11 επισκέψου το www.navaideas.gr για να προλάβεις πραγματικές προσφορές χωρίς προηγούμενο, αλλά σε περιορισμένα τεμάχια, εκπληκτικές τιμές και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε αμέτρητα προϊόντα NAVA, γιορτάζοντας την μεγαλύτερη γιορτή Προσφορών παγκοσμίως!

• Κατσαρόλες Gaia, Funtzio & Acer

• Τηγάνια Atlas

• Γάστρες Terrestrial & Funtzio

• Ταψιά Nature & Terrestrial

• Είδη Ζαχαροπλαστικής Terrestrial & Misty

• Σερβίτσια

• Εργαλεία μαγειρικής Misty

H Black Friday έχει σχεδόν φτάσει! Εσύ θα προλάβεις να εξοπλίσεις την κουζίνα σου;



Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!