×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Ένας επαγγελματίας μάγειρας σας προτείνει αυτά τα 5 προϊόντα!

nava

Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό του τι υπάρχει στην κουζίνα σας. Εάν εξακολουθείτε να κόβετε στον… αέρα αντί να χρησιμοποιήσετε μια αξιόλογη σανίδα κοπής ή χρησιμοποιείτε ακόμη τα στομωμένα μαχαίρια που είχατε αγοράσει όταν ήσασταν στο πανεπιστήμιο σας έχουμε νέα! Με τα κατάλληλα εργαλεία μαγειρικής και τα σωστά σκεύη μπορεί να αλλάξει όλη η εμπειρία σας στην κουζίνα. Ναι υπάρχουν κάποια προϊόντα μαγειρικής που ακόμη και επαγγελματίες σεφ τα χρησιμοποιούν… ήρθε η ώρα για μαγειρική αναβάθμιση! Ακολουθεί μια λίστα με τα απαραίτητα για την κουζίνα τους, όχι απαραίτητα με σειρά προτεραιότητας.


1) Τα 3 βασικά μαχαίρια
Μπορείτε να παραλείψετε το πλήρες σετ μαχαιριών (ξέρετε, αυτό που έρχεται πακέτο με ένα φανταχτερό stand) και αντ 'αυτού να επενδύσετε σε μερικά απαραίτητα μαχαίρια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαχαίρι σεφ, ένα οδοντωτό μαχαίρι ψωμιού και ένα μαχαίρι καθαρισμού. Αυτά τα τρία μαχαίρια σας καλύπτου σε οτιδήποτε χρειαστείτε να κόψετε.


2) Ακονιστήρι μαχαιριών
Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε τη μακροζωία των μαχαιριών σας, είναι να τα διατηρήσετε κοφτερά με ένα ακονιστήρι μαχαιριού. Το πόσο ακριβώς ακόνισμα θα χρειαστεί το κάθε μαχαίρι εξαρτάται από τη συχνότητα χρήσης και το μενού σας. Συνήθως ακονίζουμε τα μαχαίρια όταν θαμπώσουν και αν  τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, σίγουρα μία φορά την εβδομάδα έως μία φορά κάθε δύο εβδομάδες.


3) Ξύλο κοπής
Οι σανίδες κοπής από γυαλί ή πέτρα είναι όμορφες όμως μια ξύλινη επιφάνεια κοπής είναι η καλύτερη επιλογή. Τα υλικά αυτά θα θαμπώσουν τα μαχαίρια σας, επομένως δεν θα συνιστούσαμε να τα προτιμήσετε. Οι ξύλινες επιφάνειες κοπής έχουν αυλακώσεις, έτσι θα πρέπει να αντικαθιστάτε το ξύλο κοπής κάθε δύο χρόνια καθώς μπορεί να συσσωρευτούν βακτήρια.


4) Αντικολλητικό τηγάνι
Τα βασικά δεν αλλάζουν ποτέ, ένα τηγάνι ποιοτικής κατασκευής πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην κουζίνα σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε ένα ολόκληρο σετ αντικολλητικών τηγανιών, ακόμη και ένα αντικολλητικό τηγάνι αρκεί! Τα υψηλής ποιότητας αντικολλητικά σκεύη TERRESTRIAL με κεραμική επίστρωση κατασκευάζονται και συσκευάζονται από υλικά που ανακυκλώνονται. Η εξαιρετική και ανθεκτική κεραμική επικάλυψη εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες (έως 300° C). Διαθέτουν  λεία επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα. Ανακαλύψτε όλα τα αντικολλητικά τηγάνια!


5) Θερμόμετρο μαγειρικής
Για αρχάριους μάγειρες προτείνουμε ένα ψηφιακό θερμόμετρο. Αν θέλετε να ψήσετε ένα κοτόπουλο ή θέλετε να μαγειρέψετε το κρέας medium-rare με επιτυχία… θα σας λύσει τα χέρια!

Εκτός από τα παραπάνω, είναι καλό να έχετε στη διάθεσή σας κάποια βασικά προϊόντα μαγειρικής όπως μεταλλική λαβίδα, κουτάλα, τρυπητή κουτάλα, μεζούρες και κουτάλια, τιρμπουσόν, δοχεία, μπολ ανάμειξης, ανοιχτήρι κονσερβών και φύλλα ψησίματος. Βρείτε ποιοτικά μαγειρικά σκεύη και εργαλεία κουζίνας στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της NAVA!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!