×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Τι φαγητό να φτιάξω σήμερα; Πώς να οργανώσω σωστά το γιορτινό τραπέζι!

nava

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και η NAVA έχει ετοιμάσει για σένα μια λίστα για να οργανώσεις καλύτερα το γιορτινό σου τραπέζι χωρίς άγχος! Αν λοιπόν αναρωτιέσαι «τι να μαγειρέψω τα Χριστούγεννα», «πώς να διακοσμήσω το χριστουγεννιάτικο τραπέζι», ψάχνεις τις ιδανικές «συνταγές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι» ή googlάρεις «ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα» βρίσκεσαι στο σωστό blog που θα σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω.

Βήμα 1: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Με λίγες μόνο κινήσεις μπορείς να δώσεις στο τραπέζι σου εορταστική και εύθυμη διάθεση. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στοιχεία όπως ένα τραπεζομάντηλο μέσης ή πετσέτες φαγητού στα χρώματα των Χριστουγέννων, κεριά σε γιορτινά σχήματα, φυσικά στοιχεία, κλαδάκια και κουκουνάρια και συνδύασε τα με τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπίρουνα της αρεσκείας σου.

Βήμα 2: Προσκάλεσε τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Έχεις σκεφτεί ποιους θα καλέσεις; Αυτή είναι ίσως και η σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να λάβεις για εκείνη την ημέρα. Όχι μόνο για να περάσεις μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη βραδιά αλλά και για να οργανώσεις σωστά τις ποσότητες των φαγητών και των γλυκών που θα ετοιμάσεις. Αν λοιπόν έχεις ήδη αποφασίσει, συγχαρητήρια! Είσαι ένα βήμα πιο κοντά για τη σωστή προετοιμασία του γιορτινού σου τραπεζιού. Αν όχι, βιάσου! Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά!


Βήμα 3: Διάλεξε πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους καλεσμένους σου

Όλοι ξέρουμε ότι τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις στους αγαπημένους σου ξεχωριστά δώρα... Για να αποφασίσεις τι δώρο ταιριάζει στον κάθε καλεσμένο σου, αρκεί να σκεφτείς την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής του. Για παράδειγμα, στους λάτρεις του καφέ και του τσάι μπορείς να κάνεις δώρο ένα θερμός, μια κούπα ή ακόμα και μια καφετιέρα για καφέ φίλτρου, σε αυτούς που δεν αντέχουν μια μέρα χωρίς brunch ένα τηγάνι για κρέπες ή για pancake, σε όσους λατρεύουν τις πιο έθνικ γεύσεις ένα γούοκ και σε εκείνους που λατρεύουν τα μελομακάρονα και τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα τι καλύτερο από ανοξείδωτα τσέρκια - κουπ πατ; Και μην ξεχνάς… δεν χρειάζεται το κάθε δώρο να είναι ακριβό, μπορείς να βρεις αμέτρητες οικονομικές επιλογές για να κάνεις μια συμβολική κίνηση αγάπης!

Βήμα 4: Βρες τις κατάλληλες χριστουγεννιάτικες συνταγές 

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις τι θα περιλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου! Πρώτα πιάτα, δεύτερα, ορεκτικά, κυρίως και γλυκά. Μερικά αγαπημένα γιορτινά και διαχρονικά πιάτα της NAVA είναι η γεμιστή γαλοπούλα και το κατσικάκι στο φούρνο, το γεμιστό ρολό κοτόπουλο αλλά και το χοιρινό με σέλινο. Αν μας ρωτάς για γλυκά… Λατρεύουμε οτιδήποτε έχει σοκολάτα και φυσικά τα GingerBread Μπισκότα. Όμως προσοχή! Φρόντισε να λάβεις υπόψη σου πιθανές αλλεργίες που μπορεί να έχουν οι καλεσμένοι σου όταν θα φτιάξεις το χριστουγεννιάτικο μενού!

Βήμα 5: Βεβαιώσου ότι έχεις όλα τα must-have σκεύη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για το  χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Το μαγείρεμα δυστυχώς δεν μπορεί να περιμένει την τελευταία στιγμή. Μερικές παρασκευές σου θα πρέπει να είναι έτοιμες μέχρι και 2-3 μέρες νωρίτερα από το εορταστικό τραπέζι ενώ άλλες θα πρέπει να γίνονται παράλληλα. Είναι σημαντικό να διασφαλίσεις ότι η κουζίνα σου διαθέτει όλα τα μαγειρικά σκεύη και τα εργαλεία κουζίνας που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τις συνταγές που έχεις στο μυαλό σου. Για αυτό το λόγο, η ομάδα της NAVA σου προτείνει αφού διαβάσεις τη κάθε συνταγή φαγητού ή γλυκού που θα ακολουθήσεις, να ελέγξεις όλα τα σκεύη που υπάρχουν στην κουζίνα σου, ώστε να προλάβεις να αγοράσεις αυτά που τυχόν χρειαστείς για τις χριστουγεννιάτικες παρασκευές σου. 

H NAVA συγκεντρώνει για σένα λύσεις οργάνωσης για το χριστουγεννιάτικο σου τραπέζι, ιδέες για μαγείρεμα αλλά και για το καθημερινό φαγητό της οικογένειας! “Τι να μαγειρέψω τα Χριστούγεννα;” Ιδέες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μενού, αλλά και δημοφιλή εύκολα πιάτα από όλο τον κόσμο με συνταγές και υλικά που θα βρείτε στο ψυγείο σας ή σε ένα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!