×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Τραγανό σάντουιτς με ζαμπόν, πέστο, φασκόμηλο, τυριά και ντομάτα από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος10’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

1 ντομάτα, κομμένη σε λεπτές φέτες

αλάτι

60 γρ. έτοιμο πέστο βασιλικού

2 κ.σ. φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο

4 φέτες ψωμί

90 γρ. ανάμικτα τριμμένα τυριά

60 γρ. ζαμπόν

20 γρ. φρέσκα φύλλα ρόκας


Για να τηγανίσουμε τα σάντουιτς:

40 γρ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση συνταγής

1. Τοποθετούμε τις ντομάτες σε μια σανίδα κοπής και πασπαλίζουμε με αλάτι. Αφήνουμε για 15 λεπτά για να αποβάλουν οι ντομάτες την υγρασία τους.

2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πέστο με το φασκόμηλο.

3. Αλείφουμε το εσωτερικό κάθε φέτας ψωμιού με το μείγμα πέστο-φασκόμηλου. Στο εσωτερικό των φετών ψωμιού, στρώνουμε ομοιόμορφα τα τυριά, το ζαμπόν, τις ντομάτες και λίγη ρόκα. Προσθέτουμε το πάνω κομμάτι ψωμιού.

4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε τα σάντουιτς στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά από την κάθε πλευρά, περίπου 3-5 λεπτά.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!