×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Πανίνι με μέλι, ροδάκινο, τυρί και βούτυρο με μπέικον από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας15’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος5’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

5 φέτες μπέικον, κομμένο σε κομμάτια

60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

4 φέτες ψωμί με προζύμι

1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί

1 ώριμο, αλλά σφιχτό ροδάκινο, κομμένο σε λεπτές φέτες

Μέλι


Εκτέλεση συνταγής

1. Πρώτα τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα μαντεμένιο τηγάνι γυρίζοντάς το 1 -2 φορές μέχρι να γίνει τραγανιστό.

2. Για να φτιάξουμε το βούτυρο με μπέικον, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το μισό βούτυρο με το μπέικον.

3. Ζεσταίνουμε ξανά το τηγάνι μας σε μέτρια προς ψηλή φωτιά. Απλώνουμε το εσωτερικό κάθε κομματιού ψωμιού με βούτυρο και μπέικον. Στρώνουμε ομοιόμορφα το τυρί και τις φέτες ροδάκινου. Ραντίζουμε με μέλι από πάνω. Προσθέτουμε το πάνω κομμάτι του ψωμιού. Βουτυρώνουμε τις εξωτερικές πλευρές του σάντουιτς με το βούτυρο που απέμεινε.

4. Τοποθετούμε τα σάντουιτς στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και τα σάντουιτς να είναι τραγανιστά. Σερβίρουμε κάθε σάντουιτς με ακόμη λίγο μέλι και φρέσκα φύλλα θυμαριού, αν θέλουμε.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!