×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Γεμιστό κοτόπουλο σε σάλτσα από μανιτάρια από την Αθηνά Λοϊζίδου

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας10’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος15’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

Για 2 μερίδες:

60 γρ. αναρή αλατισμένη, θρυμματισμένη

60 γρ. μείγμα από τριμμένα 4 τυριά

1 κ.γ. θυμάρι

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο

Αλάτι και πιπέρι

400 γρ. (2 μεγάλα) φιλέτα στήθος κοτόπουλου

50 γρ. μαργαρίνη

6-7 μανιτάρια button, κομμένα στη μέση

2-3 μανιτάρια portobello, κομμένα σε φέτες

1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100 ml λευκό κρασί

Αλάτι πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αναρή με τα 4 τυριά, το θυμάρι, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι.

2.Με ένα καλό μαχαίρι σχίζουμε τα στήθη κοτόπουλου στα δύο και φτιάχνουμε μια «τσέπη». Γεμίζουμε τα στήθη με τα ανάμικτα τυριά.

3. Ζεσταίνουμε ένα μαντεμένιο τηγάνι που διαθέτει καπάκι και λιώνουμε μέσα τη μαργαρίνη. Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδια και τα μανιτάρια και τηγανίζουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα γεμιστά φιλέτα κοτόπουλου στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μαζί για 4-5 λεπτά έχοντας το τηγάνι μας κλειστό με το καπάκι του. Σβήνουμε με το κρασί. Γυρίζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και μαγειρεύουμε από την αντίθετη πλευρά για ακόμη 4-5 λεπτά έχοντας το τηγάνι καλυμμένο ή μέχρι που το κοτόπουλό μας να ψηθεί εσωτερικά και να λιώσουν τα τυριά μας.

4. Σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!