×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Εναλλακτική συνταγή για μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου | Foodaholics

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας45’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος20’
  • NAVA ΕυκολίαΜέτρια

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

- 5-6 μέτριες πατάτες

- Αλάτι

- 5-6 μέτριες πατάτες

- Ελαιόλαδο

- 600 γρ φιλέτο μπακαλιάρου

- 2-3 σκελίδες σκόρδο

- Αλάτι-Πιπέρι

- Πάπρικα

- 100 γρ μαργαρίνη

- ¼ ματσάκι μαϊντανό

- Αλάτι-Πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε και κόβουμε 5-6 πατάτες σε 4 κομμάτια η κάθε μία.

Τις ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει και μαγειρεύουμε μέχρι που να μαλακώσουν.

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες 5-6 πατάτες.

Τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Όταν πάρουν χρώμα τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Σοτάρουμε τα φιλέτα μπακαλιάρο σε μέτρια φωτιά.

Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.

Πολτοποιούμε τις πατάτες, τρίβουμε 2-3 σκελίδες σκόρδο, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, την μαργαρίνη και δουλεύουμε καλά.

Στρώνουμε τις τηγανισμένες πατάτες στο σκεύος μας.

Απλώνουμε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια.

Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε.

Με την βοήθεια από το κορνέ τοποθετούμε την σκορδαλιά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.

Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!