×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Τι γάστρα να επιλέξω: 3 ερωτήσεις και 3 απαντήσεις!

nava

Eίναι η ευκολία του «τα βάζω όλα μέσα και περιμένω»; Είναι το αργό μαγείρεμα στη γάστρα ή το πλούσιο περιεχόμενο της αυτό που κάνει ότι φαγητό μαγειρεύεται στη γάστρα να είναι πεντανόστιμο; Σε μια εποχή, που όλοι ξεκίνησαν να ενδιαφέρονται για μια πιο υγιεινή διατροφή ενώ συγχρόνως αναζητούν την ευκολία και τα πιο γνώριμα «comfort» φαγητά, κάνει τη δυναμική επιστροφή της το αγαπημένο σκεύος της μαμάς: η γάστρα!

Η γάστρα έχει την ικανότητα να απογειώνει τη γεύση και το άρωμα του φαγητού, αυτό είναι σίγουρο. Φυσικά, γάστρα με γάστρα διαφέρει και είναι στο δικό σας χέρι να κάνετε τη σωστή επιλογή γάστρας. Τι υλικό πρέπει να είναι η γάστρα μας, με τι τεχνικά χαρακτηριστικά και πως θα επιλέξει κανείς σωστά το σκεύος που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές; 

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε παρέα όλα τα μυστικά για το σωστό μαγείρεμα, τα είδη της γάστρας και άλλες πρακτικές συμβουλές.

1. Τι γάστρες υπάρχουν;

Στην αγορά κυκλοφορούν μαντεμένιες γάστρες, κεραμικές, ατσάλινες, inox, εμαγιέ, αλλά και πορσελάνινες και γυάλινες από πυράντοχο γυαλί. 

2. Tι διαφορές έχουν στο μαγείρεμα;

Aνάλογα με το βάρος τους και το κατά πόσο το καπάκι τους σφραγίζει ερμητικά οι γάστρες έχουν διαφορετική απόδοση. Επίσης μεγάλη σημασία έχει το μέγεθος τους και το σχήμα τους.

3. «Τι γάστρα να προτιμήσω;»

Οι ελαφριές γάστρες, δηλαδή οι εμαγιέ και inox, είναι κατάλληλες για πιο γρήγορο μαγείρεμα, ενώ οι πιο βαριές όπως οι πήλινες, οι μαντεμένιες, αλλά και οι πορσελάνινες είναι κατάλληλες για να μαγειρεύουμε σκληρά κομμάτια κρέατος, επιμηκύνοντας το χρονικό διάστημα του μαγειρέματος. Ακολουθούν οι δικές μας προτάσεις, για να επιλέξετε την ιδανική γάστρα για τις ανάγκες σας!

Η Γάστρα εμαγιέ, η παραδοσιακή!

Η εμαγιέ γάστρα είναι ένα ιδανικό σκεύος για μαγείρεμα στο φούρνο. Τι είναι το εμαγιέ; Το εμαγιέ είναι ένα υλικό το οποίο θερμαίνεται γρήγορα και ψύχεται αργά διατηρώντας το μαγειρεμένο φαγητό ζεστό για περισσότερο χρόνο. Διανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα κατά το ψήσιμο. Έχει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα, στις υψηλές θερμοκρασίες, είναι ελαφριά και εύκολη στο καθάρισμα.

Κάντε δική σας την εμαγιέ γάστρα.


Η Γάστρα & κατσαρόλα με κεραμική αντικολλητική επίστρωση.

Αυτή τη γάστρα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν κατσαρόλα ανάλογα με τις ανάγκες σας! Κατασκευάζεται και συσκευάζεται από υλικά που ανακυκλώνονται. Η εξαιρετική και ανθεκτική κεραμική επικάλυψη εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και στις υψηλές θερμοκρασίες (έως 300° C). Υψηλή ανθεκτικότητα στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου και ο βαρύς  πάτος, βοηθούν ώστε η θερμότητα να διοχετεύεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους.  Έτσι το μαγείρεμα μπορεί να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια.

Τα 3 στρώματα και η ποιότητα της κεραμικής επίστρωσης εσωτερικά και εξωτερικά είναι πολύ σημαντικά για την μακρά διάρκεια ζωής του σκεύους. Το υψηλής αντοχής γυάλινο καπάκι, με την ειδική τρύπα για την διάχυση αρωματικών ουσιών καθώς ψήνετε στον φούρνο, ολοκληρώνει τα χαρακτηριστικά  ανθεκτικότητας και ποιότητας του σκεύους.

Ανακαλύψτε την εδώ.


Πολυχρηστικό σκεύος μαγειρικής & Γάστρα.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα σκεύος, το οποίο θα αποτελέσει «επένδυση» στην κουζίνα σας, σας έχουμε μια πρόταση! Το πολυσκεύος μαγειρικής νέας γενιάς, υψηλής ποιότητας σκευών FUNTZIO θα σας λύσει τα χέρια.  Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε ως γάστρα, κατσαρόλα ή μεμονωμένο το καπάκι ως γκριλιέρα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. H απόλυτα ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση προσδίδει τέλεια γεύση, σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα. Διαθέτει υψηλή αντοχή σαν πέτρα, ανθεκτικότητα στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και λεία επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα.  Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου βοηθά να διοχετεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Έτσι, εξασφαλίζεται ομοιόμορφο μαγείρεμα, σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το επαναστατικό Πολυχρηστικό σκεύος!


Τετράγωνη κατσαρόλα-γάστρα με αντικολλητική επίστρωση stone.

Είναι μια γάστρα που λειτουργεί και ως κατσαρόλα, και τούμπαλιν! Απολαύστε το μαγείρεμα με τη τετράγωνη κατσαρόλα-γάστρα της FUNTZIO, 5 αντικολλητικών επιστρώσεων stone. H απόλυτα ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση προσδίδει τέλεια γεύση, σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα, υψηλή αντοχή σαν πέτρα  και ευκολία στο καθάρισμα. Παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχει PFOA. 

Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου και ο βαρύς πάτος, βοηθούν να διοχετεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Έτσι, εξασφαλίζεται ομοιόμορφο μαγείρεμα, σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια. Το υψηλής αντοχής γυάλινο καπάκι, με την ειδική τρύπα για την διάχυση αρωματικών ουσιών καθώς ψήνετε στον φούρνο, ολοκληρώνει τα χαρακτηριστικά  ανθεκτικότητας και ποιότητας του σκεύους.

Βρείτε την γάστρα εδώ.


Νέα: Ατσάλινη Γάστρα με αντικολλητική επίστρωση stone.

Η νέα οβάλ γάστρα NATURE με 3 αντικολλητικές επιστρώσεις stone είναι  κατασκευασμένη από ατσάλι, με 3 αντικολλητικές επιστρώσεις stone, επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας αποδίδοντας καλύτερο μαγειρικό αποτέλεσμα και επιτυγχάνει ομοιόμορφο μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες εξοικονομώντας ενέργεια. 

Η εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επίστρωση εγγυάται τέλεια, αναλλοίωτη γεύση, εξασφαλίζοντας απόλυτα υγιεινό μαγείρεμα και εύκολο καθάρισμα, ενώ εγγυάται μακροχρόνια αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Αποκτήστε την εδώ.

Η συλλογή σε γάστρες NAVA περιλαμβάνει προτάσεις σε οβάλ αλλά και τετράγωνο σχήμα, φτιαγμένες από διάφορους συνδυασμούς υλικών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι και πολυχρηστικές γάστρα-κατσαρόλα-γκριλιέρα, έτσι ώστε να βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας συνήθειες μαγειρικής.




Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!