×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Βρείτε αποκλειστικά στον Μασούτη τη σειρά σερβίτσιων NAVA Soho classic έως και -60% + κερδίστε δώρα!

nava

Tι ετοιμάζει η NAVA σε συνεργασία με τα super market Μασούτης; Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και το Φεβρουάριο του 2021 μπορείτε να βρείτε το μοντέρνο, minimal και ποιοτικό σερβίτσιο Soho classic αποκλειστικά σε καταστήματα Μασούτη, σε όλη την Ελλάδα!

Πως μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας σερβίτσιο SOHO Classic by NAVA σε προσφορά έως -60%;

Για κάθε αγορά από τα super market Μασούτης αξίας 5€ με τη χρήση της mas card σε μια απόδειξη, κερδίζετε μια σφραγίδα. Τοποθετείτε την σφραγίδα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σχετικού εντύπου που θα βρείτε στα ταμεία των super market Μασούτης. Με τη συμπλήρωση 5 σφραγίδων επιλέγετε ένα προϊόν της αρεσκείας σας από τη σειρά Soho classic με έκπτωση έως -60%! 


«Αυτή η συνέργεια με τα super market Μασούτης είναι η ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσουμε στο ευρύ κοινό την limited edition σειρά σερβίτσιου SOHO Classic, την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε. Το σερβίτσιο της σειράς Soho classic είναι κατασκευασμένο από stoneware σε κομψή, μοντέρνα, λιτή γραμμή και είναι ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μία σύγχρονη, αλλά παράλληλα διαχρονική αισθητική στην κουζίνα.»
Η σειρά περιλαμβάνει πιάτο ρηχό, πιάτο σούπας, πιάτο φρούτου, μπολ και κούπα, ενώ τα σκεύη είναι κατάλληλα για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων.


Την εν λόγω προσφορά σε συνεργασία με τα super market Μασούτης έρχεται να ολοκληρώσει και ένας διαγωνισμός με πολλά δώρα κάθε εβδομάδα! 



Ένας τυχερός κάθε εβδομάδα κερδίζει ένα σετ μαγειρικών σκευών NAVA Nature αξίας 151€. Πως μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό;

Αγοραστέ ένα προϊόν της σειράς “Soho classic” της NAVA από τα super market Μασούτης και επισκεφθείτε το www.navaideas.gr/masoutis για να πάρετε μέρος εισάγοντας τον μοναδικό κωδικό, που θα βρείτε στο πίσω μέρος κάθε προϊόντος της σειράς που έχετε αγοράσει! Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 01/09/2020 έως 28/02/2021, πάρτε μέρος τώρα!




Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!