×
0 Προϊόντα στο καλάθι
0

4+1 καλοκαιρινά cocktails να τα πιεις στο μπαλκόνι!

nava


Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με 4+1 πραγματικά εύκολες και απολαυστικές συνταγές για σπιτικά cocktails. Ο καιρός ζεσταίνει και το μπαλκόνι γίνεται ο αγαπημένος σας χώρος στο σπίτι (όσο φυσικά κάθεστε μέσα!) υπάρχει καλύτερος τρόπος διασκέδασης από το να χαρίσετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας μια βραδιά με δροσερά cocktails; 

Έξτρα συμβουλή: Φτιάξτε περισσότερα από 1 cocktails της φορά και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό bar εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας! 

Όσο για τις συνταγές, η συντακτική ομάδα της NAVA έχει συγκεντρώσει για εσάς 4+1 ξεχωριστές και εύκολες συνταγές, που πραγματικά θα λατρέψετε!

Κοκτέιλ με κόκκινο κρασί


Υλικά ( για 1 μερίδα)

-1/3 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί

-2/3 ποτήρι κρασιού gingerbeer

-1 φράουλα

-1 κ.γ. λευκή ζάχαρη

Εκτέλεση

Λιώνετε τη φράουλα να γίνει πουρές και την ανακατεύετε καλά με τη ζάχαρη. Βάζετε στο ποτήρι πρώτα το κόκκινο κρασί, μετά τη λιωμένη φράουλα με τη ζάχαρη και τέλος συμπληρώνετε με το gingerbeer. Ανακατεύετε και απολαμβάνετε!

Το κλασσικό Βloody Μary


Υλικά

-60ml Βότκα

-125 ml χυμός ντομάτας

-20 ml φρέσκος χυμός λεμονιού

-1 κουταλάκι του γλυκού σος worcestershire

-λίγο tabasco

-φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά, προσθέτετε πάγο και πριν σερβίρετε ένα στικ σέλερι και φύλλα βασιλικού!

Margarita Lime


Υλικά

-50 ml tequila blanco 100% agave

-20ml cointreau

-50 ml χυμός lime

-20 ml σιρόπι ζάχαρης

Εκτέλεση

Σε ένα σέικερ προσθέτετε όλα τα συστατικά και ¾ πάγο. Ανακινείτε αρκετά καλά και σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι μαργαρίτας με το χείλος καλυμμένο από χοντρό αλάτι! 

Aperol Spritz, το «απεριτίβο»


-100 ml λευκό κρασί ή prosecco

-50 ml aperol

-λίγο σόδα

-3-4 παγάκια

Εκτέλεση

Ρίχνετε παγάκια σε ένα ψηλό ποτήρι, προσθέτετε το κρασί και το Aperol, ανακατεύετε και γεμίζετε το ποτήρι μέχρι πάνω με μπόλικη σόδα. Γαρνίρετε, με μια φέτα πορτοκάλι.

Μαργαρίτα καρπούζι


Υλικά (για 8 κοκτέιλ)

-1 μικρό καρπούζι, χωρίς κουκούτσια, σε κομμάτια

-240 ml τεκίλα

-120 ml cointreau ή grand marnier

-4 κ.σ. σιρόπι ζάχαρης

-3 λάιμ 

Εκτέλεση

Καθαρίζετε το καρπούζι με τον ειδικό καρπουζοκόφτη. Ρίχνετε όλα τα υλικά για τη μαργαρίτα, εκτός από τις φέτες λάιμ, σε μπολ ειδικό για κατάψυξη και τα βάζετε να παγώνουν, 1 ημέρα πριν σερβίρετε!

Χτυπάτε όλα τα παγωμένα υλικά από το μπολ σε μίξερ πολυκόφτη, μέχρι να πάρουν την επιθυμητή υφή. Μοιράζετε το μίγμα σε ποτήρια με ευρύ στόμιο διακοσμώντας με μια φετούλα λάιμ ή μια φετούλα καρπούζι.

Βρείτε ειδικά εργαλεία μαγειρικής ιδανικά και για να δημιουργία cocktails με την υπογραφή της NAVA. Καλή απόλαυση!


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!