×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Ο Master Chef Σταύρος Βαρθαλίτης μαγειρεύει με ΝΑVA

nava


Η ΝAVA, μια από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των προϊόντων μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, προετοιμασίας φαγητού, παρουσίασης των γευμάτων και της οργάνωσης κουζίνας ανακοινώνει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με τον νικητή του τέταρτου Master Chef και… Foodman Σταύρο Βαρθαλίτη!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε φέτος ΝAVA-λεί τα καλά του στην κουζίνα! Ο νεότερος «MasterChef» και για πολλούς ένας «ροκ σταρ» εν τη γενέσει στην κουζίνα θα μοιραστεί μαζί μας συνταγές του φυσικά παρέα με τα σκεύη NAVA… Ο ίδιος μας λέει ότι τα πράγματα που ακούει πιο συχνά στο δρόμο είναι η προσφώνηση «Foodman» και η ατάκα «τι καλό παιδί είσαι εσύ!». Από εδώ και πέρα ίσως ακούει μερικές ερωτήσεις παραπάνω για τα σκεύη τα οποία χρησιμοποιεί στις συνταγές του λοιπόν!

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτήν τη νέα συνεργασία! Η φρεσκάδα και η όρεξη του κου Βαρθαλίτη για δημιουργία μας κάνει να ανυπομονούμε για όλες τις συνταγές που θα παρουσιάσει στο κοινό. Λαχταριστές πρωτότυπες συνταγές αλλά και εναλλαγές παραδοσιακών αγαπημένων πιάτων, γευστικά φαγητά με βάση φρέσκα ελληνικά προϊόντα και φυσικά με τη βοήθεια των απαράμιλλης κατασκευαστικής ποιότητας σκευών NAVA.»

Μέσα από τα βίντεο #StavrosftNAVA θα περάσουμε όμορφα, μαθαίνοντας νέες συνταγές στην κουζίνα και χρήσιμες συμβουλές για την παρασκευή τους αλλά και σημαντικές οδηγίες για τη σωστή χρήση των σκευών NAVA.



Λίγα λόγια για τη NAVA

Πάνω από 40 χρόνια τώρα, η NAVA έχει συνδέσει το όνομα της με το χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Με κέντρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει και προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή.

Έχοντας ως βασική φιλοσοφία τα προϊόντα της να προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα στη κουζίνα, η NAVA δίνει λύσεις που βελτιώνουν τη καθημερινότητα των ανθρώπων στη κουζίνα. Ως ένα από τα πλέον πιο αξιόπιστα brand μαγειρικών σκευών, εργαλείων κουζίνας, ειδών σερβιρίσματος φαγητού, ειδών οργάνωσης κουζίνας και μπάνιου, έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει επίσης το πρωινό, τον καφέ, το οικογενειακό τραπέζι, τη μαγειρική του φοιτητή αλλά και τη μαγειρική της ανατολής για τους λάτρεις των Έθνικ γεύσεων.

Τα βίντεο «Ο Σταύρος μαγειρεύει με NAVA» θα είναι διαθέσιμα από την 7η Φεβρουαρίου στο www.navaideas.gr, στα κανάλια του ίδιου του Foodman αλλά και στα social media κανάλια της ‘NAVA’(@navaideasgr).

Μια «φρέσκια» συνεργασία ξεκινά, με εκπλήξεις και δώρα. Ακολουθήστε τους λογαριασμούς Facebook, Instagram και Youtube της NAVA για να μαθαίνετε πρώτοι τα νεότερα.



Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!