×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Ο Λάμπρος Βακιάρος μαγειρεύει με NAVA Imperial! Αποκλειστικά στον Μασούτη η νέα σειρά έως -68%.

nava


NAVA Imperial: O Λάμπρος Βακιάρος σας προτείνει τη νέα σειρά μαγειρικών σκευών που θα λατρέψετε και θα βρείτε αποκλειστικά στα super market Μασούτης!

Mια ακόμη συνέργεια με τα super market Μασούτης και η καλύτερη αφορμή για να έρθει το ευρύ κοινό σε επαφή με την νέα σειρά μαγειρικών σκευών Imperial της NAVA με την έγκριση του σεφ Λάμπρου Βακιάρου

«Είτε έχετε μόλις ξεκινήσει να εξερευνείτε τις μαγειρικές σας ικανότητες είτε είστε έμπειροι στην κουζίνα, τα σκεύη Imperial θα αναδείξουν το σεφ μέσα σας! Η σειρά NAVA Imperial είναι έξυπνα σχεδιασμένη, πολυτελώς κατασκευασμένη και μελετημένη για απολύτως υγιεινό μαγείρεμα. Γνωρίστε την και κάντε τη δική σας έως -68% σε ένα Μασούτη της γειτονιάς σας!»

Λίγα λόγια για τον σεφ Λάμπρο Βακιάρο

Έχοντας αποκτήσει εμπειρία από κορυφαίες κουζίνες του εξωτερικού σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, ο Λάμπρος Βακιάρος συμμετείχε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό MasterChef  του 2017 όπου και κέρδισε το πρώτο βραβείο. Για 4η συνεχόμενη χρονιά, μοιράζεται μαζί με το κοινό τα μαγειρικά του μυστικά και εξαιρετικές συνταγές που ξεχωρίζουν, στην πρωινή εκπομπή του Star Channel ‘Στη φωλιά των Κου Κου. Ο Λάμπρος σας προσκαλεί NAVAλετε τα δυνατά σας στην κουζίνα με τη σειρά μαγειρικών σκευών Imperial της εταιρίας NAVA.

Η σειρά Imperial της NAVA


Η σειρά IMPERIAL της NAVA διαθέτει μοναδικά σκεύη σε μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό σχεδιασμό, τα οποία χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική θερμική τους αγωγιμότητα, καθώς θερμαίνονται ταχύτατα και διατηρούν τη θερμοκρασία τους περισσότερο. 
Κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, με συμπαγή σύνθεση μετάλλου και βαρύ πάτο, εφαρμόζουν τέλεια στις εστίες, με αποτέλεσμα να διοχετεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και να εξασφαλίζεται τέλεια απόδοση, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να έχετε ένα ομοιόμορφο, υγιεινό και γευστικό γεύμα και παράλληλα να εξοικονομείτε ενέργεια μαγειρεύοντας σε χαμηλή θερμοκρασία. 
Η υψηλής ποιότητας εσωτερική αντικολλητική επιφάνεια 5 επιστρώσεων προσδίδει μακροχρόνια αντοχή στη καθημερινή χρήση, η ενισχυμένη εξωτερική επιφάνεια είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στα γδαρσίματα, ενώ η λεία επιφάνειά τους εγγυάται εύκολο καθάρισμα. Οι ειδικά σχεδιασμένες εργονομικές, μη θερμαινόμενες soft touch λαβές επιτυγχάνουν άνετο και ασφαλές κράτημα, προστατεύοντας από τις υψηλές θερμοκρασίες. 
Το σημαντικότερο; Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχουν PFOA.


ΝΑVAζεις πάντα τα δυνατά σου στην κουζίνα…
Σε συνδυασμό με την νέα σειρά μαγειρικών σκευών τρέχει και ένας εκπληκτικός διαγωνισμός με δώρο τα σερβίτσια της σειράς Maiolica green. 


Πως μπορείτε να κερδίσετε το δικό σας σερβίτσιο Maiolica green by NAVA;

Αγοράστε ένα νέο σκεύος από τη νέα σειρά μαγειρικών σκευών «Imperial» αποκλειστικά στα καταστήματα Μασούτης, μπείτε στο www.navaideas.gr/masoutisWin, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εισάγετε τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε πίσω από κάθε σκεύος “Ιmperial” για να μπείτε στην κλήρωση για 1 σερβίτσιο φαγητού 24 τεμαχίων ‘Maiolica green’! Κάθε Δευτέρα, θα κληρώνονται συνολικά 30 σετ σερβίτσιου Maiolica green.

Το πρώτο βήμα για να κερδίσετε; Επισκεφθείτε ένα Μασούτη της γειτονιάς σας και κάνετε δικό σας ένα σκεύος «Imperial» σε προσφορά έως -68%! Μην ξεχνάτε, ο μοναδικός κωδικός συμμετοχής βρίσκεται στο πίσω μέρος των μαγειρικών σκευών…

Μάθετε περισσότερα για το Διαγωνισμό.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!