×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Η NAVA για 9η χρονιά συμμετέχει στην παγκόσμια έκθεση ΑΜΒΙΕΝΤΕ 2023

nava

Η NAVA πρόκειται να συμμετάσχει στην έκθεση ΑΜΒΙΕΝΤΕ ‘International Consumer Goods Fair’, η οποία θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Messe Frankfurt (Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt am Main)

Με μεγάλη χαρά, σας περιμένουμε στο εκθεσιακό μας περίπτερο στο Hall 9.0 – Stand Ε50 για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τον κλάδο των μαγειρικών σκευών.

Η έκθεση AMBIENTE αποτελεί καθιερωμένο θεσμό, ενώ θεωρείται ως η πλέον εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση σε παγκόσμιο επίπεδο, προσανατολισμένη στους επαγγελματίες του κλάδου των καταναλωτικών αγαθών.

Η εταιρεία NAVΑ αποτελεί μια από τις πιο παλιές ελληνικές συμμετοχές με μαγειρικό σκεύος στην έκθεση AMBIENTE, αφού με εξαίρεση τα δυο έτη της πανδημίας που η έκθεση ακυρώθηκε, η παρουσία μας ήταν συνεχής από το 2014! 

Η NAVA ετοιμάζει μια συμμετοχή η οποία είναι αντάξια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιρειών με ιδιαίτερο design, μοναδική αισθητική και σχεδιασμό που αρμόζει σε μια εταιρεία ηγέτη στον κλάδο της. Μια έκπληξη για όποιον επισκεφθεί την έκθεση! Ένα περίπτερο γεμάτο με μαγειρικά σκεύη και εργαλεία, νέες σειρές και πρωτότυπα μαγειρικά είδη για την κουζίνα. 

50 χρόνια τώρα, η NAVA έχει συνδέσει το όνομα της με το χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Με κέντρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει και προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή.

Έχοντας ως βασική φιλοσοφία τα προϊόντα της να προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα στην κουζίνα, η NAVA δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων στην κουζίνα. Ως ένα από τα πλέον πιο αξιόπιστα brand μαγειρικών σκευών, εργαλείων κουζίνας, ειδών σερβιρίσματος φαγητού και οργάνωσης κουζίνας, έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει επίσης το πρωινό, τον καφέ, το οικογενειακό τραπέζι, τη μαγειρική του φοιτητή αλλά και τη μαγειρική της ανατολής για τους λάτρεις των Έθνικ γεύσεων.

Η έκθεση AMBIENTE αποτελεί καθιερωμένο θεσμό, ενώ θεωρείται ως η κορυφαία εμπορική έκθεση καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο. Αντανακλά τις αλλαγές στην αγορά και ατενίζει το μέλλον, ενώ παρουσιάζει στους επισκέπτες έναν μοναδικό συνδυασμό ιδεών και προϊόντων – και παρέχει μια σημαντική πλατφόρμα για τις παγκόσμιες τάσεις και τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Η είσοδος των επισκεπτών θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τους κανονισμούς της έκθεσης, για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΜΒΙΕΝΤΕ: https://ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html 

Η έκθεση είναι ανοιχτή μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και δεν γίνονται δεκτοί ιδιώτες επισκέπτες. 

H μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου των καταναλωτικών αγαθών έρχεται, με εμπόρους-επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Επισκεφθείτε το περίπτερο της NAVA στην κορυφαία διεθνή έκθεση καταναλωτικών αγαθών με τα τμήματα Dining, Living, Giving και τα νέα Working. Για ακόμα μια χρονιά σας περιμένουμε!


Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της NAVA στην AMBIENTE 2023

Η συμμετοχή της NAVA συνοδεύτηκε για ακόμη μια χρονιά από τεράστια επιτυχία καθώς οι ημέρες της παγκόσμιας έκθεσης AMBIENTE αποδείχθηκαν εξαιρετικά καρποφόρες με αξιόλογες συναντήσεις, γνωριμίες με εταιρείες και αντιπροσώπους από όλον τον κόσμο και νέες εμπορικές συμφωνίες. Το κυριότερο; Γνωρίσαμε στον κόσμο τις νέες μας σειρές μαγειρικών σκευών και ήρθαμε σε επαφή με νέους συνεργάτες και παγκόσμια δίκτυα. Παρακάτω ακολουθούν εικόνες από το περίπτερο και την παρουσία μας. 





Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!