×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

H βραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει με ΝΑVA

nava

H βραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαγειρεύει με ΝΑVA

Η ΝAVA, μια από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των προϊόντων μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, προετοιμασίας φαγητού, παρουσίασης των γευμάτων και της οργάνωσης κουζίνας ανακοινώνει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με τη διάσημη και πολυβραβευμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η γνωστή σεφ -γνωστή πανελλαδικά με το μικρό της όνομα- Αργυρώ θα μας κάνει μοναδικές προτάσεις μαγειρικής σε μορφή συνταγών, πάντα με τη χρήση προϊόντων NAVA, ενώ η συνεργασία μας θα ξεκινήσει με ένα μεγάλο Διαγωνισμό με πολλά δώρα NAVA μεγάλης αξίας.


«Είναι μεγάλη μας τιμή η νέα αυτή συνεργασία, καθώς έχουμε κι εμείς υπάρξει στο παρελθόν θαυμαστές της κας Μπαρμπαρίγου. Υποσχόμαστε πως το αποτέλεσμα θα είναι γευστικά φαγητά με βάση φρέσκα ελληνικά προϊόντα και φυσικά με τη βοήθεια των απαράμιλλης κατασκευαστικής ποιότητας σκευών NAVA. Γνωρίζουμε πως η αγαπημένη σεφ επιλέγει προσεκτικά τις συνεργασίες της και με τη σειρά μας διαβεβαιώνουμε το κοινό, πως μαζί θα δημιουργήσουμε περιεχόμενο υψηλών προδιαγραφών, για… απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες!»

Μέσα από τα βίντεο #ArgiroftNAVA θα μπορέσετε να μάθετε τα μυστικά της κας Μπαρμπαρίγου στην κουζίνα, θα δείτε χρήσιμες συμβουλές για την παρασκευή συνταγών αλλά και σημαντικές οδηγίες για τη σωστή χρήση των σκευών NAVA.

H σεφ της καρδιάς μας Αργυρώ

Η αγαπημένη σε όλους Αργυρώ έμαθε τα μυστικά της κουζίνας και της μαγειρικής από πολύ μικρή, στο νησί της την Πάρο. Έβλεπε, άκουγε και σημείωνε ό,τι έβρισκε ενδιαφέρον σε ένα μικρό σημειωματάριο, το οποίο έμελλε να γίνει η αρχή της μετέπειτα λαμπρής πορείας της ως μαγείρισσα σε εστιατόρια και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 22 χρόνια. Το ταλέντο και η εμπειρία της, σε συνδυασμό με τις σπουδές στη Γαλλικής Κουζίνα και συγκεκριμένα στη Σχολή Μαγειρικής Cordon Bleu στο Λονδίνο, στα Σεµινάρια Ζαχαροπλαστικής πλάι με τον Στέλιο Παρλιάρο και στη Σχολή Ζαχαροπλαστικής Valhrona στη Γαλλία της έδωσαν τα εφόδια να αναβαθμίσει με τις συνταγές της την ελληνική κουζίνα και να μας μεταδώσει την αγάπη της για καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό.

Λίγα λόγια για τη NAVA

Πάνω από 40 χρόνια τώρα, η NAVA έχει συνδέσει το όνομα της με το χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Με κέντρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει και προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή.

Έχοντας ως βασική φιλοσοφία τα προϊόντα της να προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα στη κουζίνα, η NAVA δίνει λύσεις που βελτιώνουν τη καθημερινότητα των ανθρώπων στη κουζίνα. Ως ένα από τα πλέον πιο αξιόπιστα brand μαγειρικών σκευών, εργαλείων κουζίνας, ειδών σερβιρίσματος φαγητού, ειδών οργάνωσης κουζίνας και μπάνιου, έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει επίσης το πρωινό, τον καφέ, το οικογενειακό τραπέζι, τη μαγειρική του φοιτητή αλλά και τη μαγειρική της ανατολής για τους λάτρεις των Έθνικ γεύσεων.

Τα βίντεο «Η Αργυρώ μαγειρεύει με NAVA» θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιουλίου στο www.navaideas.gr, στο www.argiro.gr αλλά και στα social media κανάλια της ‘NAVA’(@navaideasgr) και της ‘Argiro’(@argirobarbarigou).

Βρείτε το νέο διαγωνισμό "Η Αργυρώ μαγειρεύει με NAVA" και κερδίστε ΔΩΡΑ μεγάλης αξίας από τη σειρά #NAVANature. Πως; Πάρτε μέρος στον επίσημο λογαριασμό Instagram (@argirobarbarigou). Καλή επιτυχία!

Μια «λαχταριστή» συνεργασία ξεκινά, με εκπλήξεις και δώρα. Ακολουθήστε τους λογαριασμούς Facebook, Instagram και Youtube της NAVA για να μαθαίνετε πρώτοι τα νεότερα.




Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!